Milyen árkategóriában nézegessek mikrofonokat, ha jobb minőséget akarok rögzíteni, mint egy alap iPhone-os headset tud?
Hobbiból szoktam felvenni rövid videókat YouTube-re amiket utólag szoktam narrálni. Erre használom per pill külön a telefonom és a headsetet. Utána kicsit megdolgozom Audacity-ben (compressor, limiter, EQ) és igazából teljesen használható a dolog, de gondolkoztam rajta, hogy kényelmesebb lenne nekem is, ha egy jack-es mikrofonnal venném fel a dolgokat egyből "live"-ban, plusz nem kéne még küldözgetni a hangfájlokat a gépemre külön.
Kérdés, hogy a 10ezres kategóriában (amennyit szánnék rá) van-e olyan mikrofon amire érdemes lehetne lecserélni a jelenleg használt szettet?
Nézegettem YouTube-on teszt videókat pár urage meg trust mikronfonról (ezek vannak az árkategóriámban), de őszintén annyira nem győztek meg.
Úgy látom nem sikerült magadévá tenni a lényeget, hogy 10ezer forintos árkategóriáról beszéltem.
Bánkuti Danival meg hagyjál, nála nagyobb bohócot nem igazán hordott a hátán a magyar zenei producer szakma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!