Érdemes hálózatból ki húzni és a PC-ből a Axagon ADSA-FP2 USB 3.0 Kábel, 2.5" SATA HDD/SSD adaptert?
Ma hozzá csatlakoztattam a belső LG DVD írómat de nem mindig használom, gondolkodtam rajta hogy hagyom áram alatt de az LG DVD írót el rakom a szekrénybe mert sok helyet foglal de az adapter legyen csak be dugva a szünetmentes tápba és a PC-be USB-n keresztül így nem kellene bajlódni a kábel elvezetéssel meg az asztal alá bújni.
De ha elrakom dobozába és így ki bír 10 évet de ha csatlakoztatva van akkor csak 5 évet bír akkor inkább elrakom a dobozba.
Nem találom.
Leírnád pontosan?
Én direkt vettem ezt az átalakítót és belső DVD írót, mert általában a külső DVD íróknál nem így működik a lemez behelyezés. A helyedben én biztos, hogy kipróbálnám SSD-vel is és valami idegen géppel is.
A belinkelt két író ráadásul USB2-es.
A Gembird nem tudom milyen márka de az árúkeresőn
van usb3-as verzió és olcsóbb is.
Lehet hibás az átalakító is de próbáld meg
másik géppel használni. (valami ismerősnél)
Külső DVD írók nem jók?
Én nekem LG belső DVD írók vannak nincs velük gond.
Gondoltam külső be is azt vettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!