Szerintetek az INTEL Core i7-870 2.93Ghz 1156 vagy az AMD Phenom II X6 1090T 3.20Ghz AM3?
attól függ mire kell
játékra inkább a phenom programoknak pedig az intel de szerintem a phenom az jobb mert 6magos és a ghz-je is nagyobb és azt 6 kell venni az i7-es pedig csak 4 magos és sokkal drágább
Gyakorlatilag megegyeznek teljesítményben. Játékokban meg végképp nincs különbség. Olcsóbb egy AMD-s rendszert megépíteni, mint egy hasonlót Intel cpu-val. Az Intel jelen esetben akkor jöhetne szóba ha valamilyen speciális igényed lenne, de ez nem érinti az átlag felhasználókat. Most éppen nem néztem utána az áraknak, válaszd azt amelyik olcsóbb (tippre az AMD).
Az első két válaszoló meg "nó komment".
Úgyértem a 2. és a 3.
2: a CPU valamivel drágább, de az alaplapok ugyanolyan árban vannak, úgyhogy kb. bolttól függ, hogy melyik jön ki olcsóbban. Ne jelentsd ki, hogy nem lényeges a teljesítmény. Azért létezik a 9xx széria, mert sokaknak az. Az AMD is szívesen belépne a kategóriába ha tudna mivel.
3: na ez az igazi no comment. Ilyen komoly érvelést még nem láttam. Nem is részletezem, mert úgysem értenéd.
Előző voltam.
Ráadásul az i7-870 nem is szerepel a tesztben, csak a 860... De az is jobb az X6nál a játékok terén... :)
Szóval szerintem i7-est vegyél... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!