A GTX 1060 6gb használhatóbb mint az RX 580?
Mármint az Nvidia a maga kis drivereivel, funkcióival valóban hasznosabbá tette ezt a kártyát. Mint az AMD konkurenciák? Megéri ilyen kártyát venni ha nem szeretem az AMD-t?
És az I7 920-as proci még elég lesz neki?
Gyenge procik mellett sokkal jobban teljesítenek a Radeon kártyák, ez egy kevesek által ismert tény.
De tudok videót mutatni arról is ahol egy 6950 XT 1080p ben komoly bottleneck mellett lenyom egy 4090 et.
No nem mintha mostanra alapból nem lenne jobb választás az 580 ha a 8 gigás változat.
Nézzétek meg pl az új Dead Space Remakeben mennyivel jobb mint a 1060. Nyilván van ahol még mindig a 1060 jobb mint pl PUBG de ez a ritkább eset már. De mivel bottleneck várható ilyen procival így főleg 580.
Én nem streamelek vagy dolgozok grafikai munkákkal így nem tudom mit célzol azzal hogy az Nvidia hasznosabbá tette a 1060 at driverekkel és funkciókkal.
Én amúgy pár hónapja váltottam Radeonra kb 15 év Nvidia után és konkrétan besz@rtam mikor megláttam hogy az Adrenalin mennyivel igényesebb mint az Nvidia Control panel.
Amúgy ezt a többiektől is kérdezem hogy feltűnt hogy a Control panel valamiért még mindig olyan mintha Windows XP-n lenne valami megnyitva? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!