Összeraktam ipon.hu-n egy számítógépet, jó-e?
ertelmetlen ssd megoldas
vegyel 1 normalis m2 t csak
256/512 korulit
ez a ketto csak penzkidobas
tap az hulladek
vga t ne vegyel ha nincs penz ujra
Es hasznaltat nem akarsz...
vegyel egy jobb igp s procit es kesz
aztan kesobb egy normalis vga t
vagy hasznaltan
hardverapro.hu
kereskedok is arulnak garanciaval is, olcsobban hasznaltat
ez felesleges penzkidobas
Nem jó.
A két darab ssd helyett jobban jársz egy 500 GBos WD 500GB Blue SN570-el, az most 16700, jó belépő ssd, jobb, mint amiket te néztél.
Táp helyett is jobb volna egy megbízhatóbb, a rendelkezésre álló pénz alapján ezek közül találhatsz megfelelőt:
Hát, nem akarok szemétkedni de a proci egy 10. gen i3. Ez a generáció 2019-ben jelent meg, lassan 4 éve. Ha új játékokkal akarsz játszani, akkor ez szerintem hamarosan cserés lenne. Lehet, hogy még most jó, de nem sokáig.
Én azt mondanám inkább, hogy AMD konfigot építs egy erős procival és hagyd ki egyelőre a dedkiált vga-t. Helyett elegyen egy erős IGP.
Az SSD-ből mege gy darab 500 gigás legyen és kész.
Nagyon szedett-vedet megoldás, régi hardverekkel. Én ezekre már nem fizetnék áfát, ami 3 éves technológia, vedd használtan.
6400-6500-at sem tudod majd 100% kihasználni, más kártyát érdemes nézni.
Vagy ha nagyon kell a garancia, akkor valami ilyesmit dobnéknössze:
Új:
Lap B450
Ram 2x8GB DDR4 3200mhz CL16
Táp tier B 550W [link]
Ház: valami jó kis üveg falas, alsó tápos, beépített ventilátorokkal (alaplapon legyen megfelelő számú ventilátorcsatlakozó!)
Használt:
RTX 2060, RX 6600 (hazai garanciával)
Ryzen 3600-4500-5500 proci (próbagarancia elég, megbízható alkatrészek)
500GB nvme SSD 80%+ kondíció, 100% teljesítmény (hibaüzenezek csak wear level, és hasonló írásmennyiséggel kapcsolatos dolgok elfogadhatóak)
Ipont kerüld, retek drágák.
Árukereső az újakhoz
Hardverapró a használtakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!