Milyen újabb játékokat tudtok ajánlani amik kontrollerel játszhatóak ezen a konfigon?
Intel I7 4790S
16gb 1066mhz ram
Radeon RX 560D OC 4gb
megnéztem a FIFA 23 gépigényét, ami azért nem egy nagy valami, úgy készül, hogy minél többen játszhassanak vele... na az is úgy kezdődik, hogy RX 570... 😅
Szóval egy videokártya csere bővítené a lehetőségeket, mert ez az 560 felett eljárt az idő, és amúgy is alsó kategóriás kártyának született.
Tehát videokártya cserét javaslom én is mindenképp előbb. ehhez azért kellenének még infók, hogy mennyit szánnál rá esetleg, milyen gépházba kerülne, táp, stb... ezzel a procival azért még sokat előre tudsz lépni, de az új játékok már nagyon kompromisszumosak lesznek vele mindenképp. 9 éves prociról van szó.
Tehát akár GTX 1070(ti) vagy 1660, RTX 2060 is megérős lehet.
Ha ez megvan, akkor utána lehetne ajánlgatni újabb játékokat.
Amúgy konzolos portok mindenképp jöhetnek, tehát god of war, horizon zero dawn stb... de amúgy ez már egyéni preferencia: nekem ezeket is kényelmesebb bill+egérrel játszani.
amúgy pedig megnézheted youtube-on, hogy mikkel tesztelik az RX 560-at, hátha megtetszik valami, ami azért hoz egy játszható FPS számot, (30 felett már kompromisszumosan játszható egy játék, 60 FPS már folyamatos élményt biztosít)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!