Windows nem ismeri fel az Arduino Pro Microt, hogyan tudnék találni hozzá illesztőprogramot?
Figyelt kérdés
Vettem egy Arduino Pro Micro-t innen:
És az vele a problémám, hogy nem ismeri fel a Device Manager Usb résznél:
"Unknown USB Device (Device Descriptor Request Failed)"
Már próbálkoztam több féle illesztőprogrammal és el nem tudom már képzelni mivel tudnám megoldani a problémát.
#ATmega32U4 #Arduino Leonardo #Arduino Pro Micro #Arduino USB Driver
2023. febr. 1. 23:43
1/4 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, rég Arduinóztam már... de ehhez nem kell külön "programozó"?
A Nanohoz nem kell, ott a lapka tartalmazza. De - tényleg nem 100% - úgy emlékszem, a Pro-szériánál - pont azért, hogy ne legyen rajta semmi "felesleg" - nem része, külön kell hozzá beszerezni.
2/4 A kérdező kommentje:
Én valahogy az Arduino Leonardo kis gyerekeként fogtam fel, eddig de ahogy a videókat elnéztem nem volt plusz egység hozzá kötve. A CH340 Driver és az FTDI driver nem elég neki, viszont próbálgattam is de mindegyikre azt írja már telepítve van és naprakész, és nem akarja felismerni, még egy blink-et sem enged le futtatni.
2023. febr. 2. 00:26
3/4 anonim válasza:
"ahogy a videókat elnéztem nem volt plusz egység hozzá kötve"
Az lesz a "programozó" néven emlegetett hardver. Szerintem.
4/4 anonim válasza:
Ez csak usb modul, ehhez kell board is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!