Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jobb oldali fülhallgatóm sípol ?

Jobb oldali fülhallgatóm sípol ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem egy Acme BH412 vezetéknélküli fülhallgatót de amikor lejátszódik bármilyen hang a telefonba akkor a jobb oldali elkezd sípoló hangot kiadni, amint megáll a hang és eltelik 2-3 másodperc a sípolás abba marad. De ha megint lejátszódik egy hang akkor megint sípol. Valaki tudna segíteni? Válaszokat előre is köszi!

2023. jan. 29. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
Az ilyen kacatok ezt tudják. Használd egészséggel...
2023. jan. 29. 15:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazad van, az én k*rva anyámat amiért nem tudok zsebből megvenni egy 50 ezer forintos galaxy buds-t.
2023. jan. 29. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Hol is olvastad, hogy bármilyen összegre utaltam volna?
2023. jan. 29. 15:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát én pl. a kacat szót ilyen tárgyaknál olcsó szarokra használom, de lehet félreértettem.
2023. jan. 29. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Cseréld ki, nem tudsz vele mást csinálni. Egyébként ennyiért is lehet teljesen korrekt cuccokat kapni, xiaomi szarjai pl általában rendben vannak. Nekem redmi buds 3 pro van, 7 órás üzemidő per töltés(ezt ténylegesen tudja is), aktív zajszűrés, transparency mód, zenehallgatásra/filmezésre/telefonálásra is teljesen rendben van, és általában 20e alatt megkapod. Nem mondom hogy van olyan jó mint egy 50 ezres samsung, vagy 80 ezres sony, de semmiképpen sem kacat kategória.
2023. jan. 29. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:
71%
Ha kihúzod a füledből akkor is sípol tovább...? :)
2023. jan. 29. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!