Mennyi idő kell egy hővezető pasztának, hogy betonkeménységűre száradjon?
Olyan keményre, hogy még a nitrohígító se oldja fel, (az izopropil mintha víz lenne neki).
Nem tuning gép, sima hétköznapi használós.
5-7 éves Dell desktop PC-k hővezető pasztáit simán el tudtam távolítani névjegykártával kapargatva, simán fémtisztára lehetett pucolni teljesen szárazon.
Vagy valami nagyon trágya pasztát fogtál ki, vagy eszetlen módon meg lett járatva az a gép, hogy így rásült, vagy nagyon régen volt pasztázva, vagy ezek tetszőleges kombinációja. :)
Haha, igen. P3-akkal nálam is volt gond 😃 de nálam nem is paszta volt rajtuk, mert túlságosan szabályos négyzet volt, tehát valami pad volt inkább. A die-ról még legkapartam valahogy, de a környezetében ott van még ugyanúgy 😃
Laptopoknál találkoztam még igazán beszáradt pasztával, de azoknál nincs gond, mert tényleg simán felporlad.
A sztori a következő: "frissen pasztázott, feleségem gépe blabla" dumával vettem egy 1151-es gépet. Egy kis i3 6100 van benne, szóval a nagy hőterhelés itt lehetetlen.
Na most a gép belsejében egy fél vödör szenny volt. A CPU hűtőt nem is lehettet látni a retektől.
Ezután vettem le a CPU hűtőt és találkoztam a betonkemény pasztával. Azóta én rendeztem a dolgot a sráccal, azzal a dumával mentegetőzött, hogy a haverja gépe csak ő tette fel, sajnos nem nézett bele stb.
30%-át visszautalta a vételárnak, mert megfenyegettem hogy vagy írok egy negatívat róla vagy kártalanít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!