Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen PC házat ajánlanátok,...

Milyen PC házat ajánlanátok, amibe 4 db hdd foglalat van legalább? és minél kevesebből szeretném megúszni

Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 17:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem Phanteks Enthoo Pro TG van, meg vagyok vele elégedve, 6db HDD fér bele.
2023. jan. 27. 21:36
 12/17 anonim ***** válasza:

#9 "és minél kevesebből szeretném megúszni"

Ha jól emlékszem, akkor ezt a mondatot te írtad bele a kérdésedbe.

Egyébként meg lehet, hogy ezek az általad "régi szarnak" nevezett házak még kétszer túlélik a te csillogó-villogó, üvegoldalú, ledekkel kitömött modern olcsó házadat.

A másik meg az, hogy elismerem, hogy a csillogó-villogó, üvegoldalú, ledekkel kitömött modern házak között is rengeteg nagyon jó van, de azoknak bizony elkérik az árát. Azt nem úszod meg olcsón.

2023. jan. 27. 22:51
 13/17 anonim válasza:
Sajnos látszik a kérdező hozzá nem értese illetve hogy egy fillerbaszo lofax józska. Volt már ilyenhez szerencsém. Hozza a csilli villa 68 színben világító gepházát, hogy fő benne a vga, 90-95 fok. Atraktam a gépet a kérdező által ócska szarnak nevezett házba, 65 fok felé nem ment.
2023. jan. 28. 13:38
 14/17 A kérdező kommentje:
15-20 000 ft-ot szánok rá, szeretném, ha 4 hdd foglalat lenne benne
2023. jan. 28. 18:18
 15/17 anonim ***** válasza:
4db ilyen gépház van: [link]
2023. jan. 28. 21:06
 16/17 novakjozsefne válasza:
Keresd az Ebyte.hu Nagyon megbízható többször vásároltam tőlük . 1 év garancia a használt gépekre is. Lehet bővítést kérni. Vannak olcsón komplett gép, monitor billentyű egér. Win 10 rajta van. Nekem bármi kell kamera tisztió egyéb tőlük vásárolok. Megbízható cég.
2023. jan. 31. 10:01
 17/17 A kérdező kommentje:
haggyad már kérlek, Józsefné, mindegyik bolt manapság már kötelezve van arra, hogy megbízható legyen...
2023. jan. 31. 17:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!