Jó a gizzmo autós fülhallgató?
Figyelt kérdés
10500-ért hizdeti a gizzmo az autó alakú ezeték nélküli fülest powebankos tokkal. Utánanéztem, azt írják a boltról hogy küldi becsülettel, de gagyi cuccokat árul. Van vele valakinek tapasztalata? Nem akarom hogy utána olcsó kínai füleshez hasonló doboz hangja legyen vagy pár töltés után megadja magát az aksi.2023. jan. 25. 19:03
1/1 anonim válasza:
Nekem az olcsó fülesekkel az a tapasztalatom, hogy nagyon rossz anyagokból készülnek, könnyedén kiesnek a fülből, és nem is kényelmesek. Zene hallgatáshoz elmennek, de ha filmet/videót nézek, akkor nagyon késik a hang.
A hangzásuk nekem megfelelőek, bár bass lehetne jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!