Kábeljavítást hogy lehet venni?
Lenne egy Oculus Rift S kábelem, aminek valószínűleg tönkrement a kábele. Hiába dugom be az eszközt USB 3.0 portba nem érzékeli a gép úgy, és amiatt ír hibaüzenetet hogy nincs elég áramellátás. Régen egy baleset miatt a kábel USB vége elhajlott kb 30 fokban. Nem tudom ez eredményezheti-e a problémát de gondolom. Mondjuk a baleset után sokáig működött így az eszköz de kb 1 évre rá már nem.
Újat venni csak 60+ ezer forintért lehetne, mert már nem nagyon gyártanak ilyet.
A kábel úgy néz ki hogy van egy bemenet a fejesbe, és 2 kimenet, egy USB és egy HDMI.
Gondoltam hátha van olyan üzlet Magyarországon ami foglalkozik kábelek javításával, és meg tudnák nekem bütykölni.
Ismertek ilyet? Lehetséges ez szerintetek?
Itt azt írják/mondják, hogy ingyen küld a meta supportbúj kábelt. Csak nyilván be kell mutatnod a vásárlást igazoló dokumentumokat, stb. Nem nagyon néztem a videót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!