Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Informatikai ismerettel...

Informatikai ismerettel rendelkezők mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szeretnék Apple termékre váltani, de nem tudom mire számíthatok az alábbi termékeknél:

[link]

[link]

Ezek az eszközök ebben a formájukban mire elegendők?

2023. jan. 17. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Normál használatra bőven elegendők.
2023. jan. 17. 17:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Mennyit kéne költeni, ha mondjuk a Final Cuttal viszonylag normálisan akarok szerkeszteni vagy az Adobe Photoshoppal?
2023. jan. 17. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha a "normálisan" nem a professzionális szintet jelenti, akkor max. háttértárra (gyors hálózati háttértárra) kell költened. No meg nem biztos, hogyha ezzel akarok foglalkozni, akkor a 8GB-os memóriával szerelt modellt venném... sőt, biztos nem azt.

Profi szinten is lehet persze, de nyilván lassabb lesz, és sok esetben az idő sok pénz (adott idő alatt kevesebb munkát tudsz megcsinálni).

2023. jan. 17. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Amivel tudsz haladni azok millió fölött kezdődnek.
2023. jan. 17. 18:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Windows laptopból milyet ajánlotok, amivel lehetne azokat csinálni amiket leírtam?
2023. jan. 17. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel már simán:

[link]

2023. jan. 17. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Attül függ mit akarsz szerkeszteni Final Cuttal. Alap dolgokra, kisebb videókra az M1-es Air is megfelel, normálisabb munkához azért már egy M1 Max szükséges.
2023. jan. 17. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!