Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire lenne jó ötlet egy...

Mennyire lenne jó ötlet egy ilyen helyről rendelni?

Figyelt kérdés

Mindig mondják, hogy használt cuccokat nem szabad rendelni.

De mivel a videokártyák elég drágák 50-10ezer is sokat számít.

Van pl a gamerellato oldala. Használt, garanciával.

2023. jan. 15. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha megbízható cég akkor lehet, van sok használt alkatrésszel foglalkozó cég. Én magánszemélytől is vettem kártyát baromi olcsón 3 éve, azóta napi használatban van és remekül végzi a dolgát, persze ebben benne van a rizikó, de ezért kapod lényegesen olcsóbban mint az újat garanciával.
2023. jan. 15. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
hardverapró. használt, magyar boltba szóló garanciával. biztonságos, mert van garancia.
2023. jan. 15. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
ahogy nézem van majdnem 500+ értékelése 10-20% felárért ad a kártyákra 1 év garit. Szerintem vállalható.
2023. jan. 15. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Most rendeltem én, meg kollégám is onnan december elején. RX 5700xt-t vettem 85k-ért, kollégám meg 1660Ti-t 70-ért. Eddig szuperül megy mindkettő kártya.
2023. jan. 15. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!