Újrakell húzni a Windows 10-et processzor csere után?
Figyelt kérdés
i7 -10700k után i9-11900k-ra.
Alaplap csere nem történt.
2023. jan. 13. 19:55
2/11 anonim válasza:
Nem kell. Csere előtti kikapcsoláskor az eszközkezelőből eltávolítod a processzort és következő indításnál már ott lesz az új.
3/11 anonim válasza:
Nem kell, de egyébként a "nagy" külföldi tech videósok ajánlják
4/11 anonim válasza:
Szerintem még eltávolítani sem kell a procit, én alaplapot is cseréltem Win 10 alatt anélkül hogy újra keleltt volna tenni, szóval ha ezt kibírta akkor egy procicserét simán kell neki.
5/11 anonim válasza:
Nálam volt, hogy procicsere után magától nem vette észre a Win10 az új procit. Azon a két kattintáson nem múlik.
6/11 anonim válasza:
Ezt a kérdést biztos nem tették meg fel legalább 64-szer itt a gyakorik.
7/11 anonim válasza:
Aztán mi lett a megoldás, utólag eltávolítottad a régi procit és egy újraindítás?
8/11 anonim válasza:
Igen. Simán eltávolítottam az eszközkezelőből, nyomtam egy restartot és onnantól már az új proci jelent meg, kétszer annyi maggal/szállal, mint előtte.
Érdekes eset, mert olyat is kipróbáltam, hogy egy AM2 rendszerből kivettem az SSD-t, beraktam egy LGA775-be, első induláskor a Win10 homokórázott 10 percet, majd a bejelentkezés után csont nélkül ment az utolsó csavarig teljesen más rendszerrel :D
Lehet csak egyszeri vagy ritka bug jött elő nálam.
9/11 anonim válasza:
Mindenesetre azért nem haszontalan info.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszke a válaszokat !
2023. jan. 13. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!