Melyik videokártya az időtállóbb RX 6600 vagy RTX 2070?
Figyelt kérdés
Kezdjük ott a dolgot, hogy engem az RT nem érdekel! Mert RX 6700 XT, RTX 2080, 3060 Ti alatt felesleges bekapcsolni. Mert nem ad annyit hozzá a látványhoz, hogy 150 fps helyett 60 legyen! Engem a nyers teljesítmény érdekel, a szoftver támogatás, meg az ilyen programoknak a támogatottsága pl, hogy nyers erő, Directx, resolution scaling, szoftveres teljesítmény növelés, élettartam, minél kevesebb esély arra, hogy bányát látott2023. jan. 13. 18:37
A kérdező szavazást indított:
RX 6600
RTX 2070
10 szavazat
2/7 anonim válasza:
A 2070, valamennyivel jobb nyers erőben, talán a drivere is jobb ennyi év távlatából. Egyébként inkább az RX 6600 XT-vel van egy szinten.
3/7 A kérdező kommentje:
Dehogyis a 6600 XT az a 2080-al van egy szinten. A sima a 6600 lehet, hogy még gyengébb a 2070-töl. De az AMD-nek voltak olyan kártyái amiket driver szinten felerősített.
2023. jan. 13. 20:33
4/7 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=y11mCJn_GW4
Inkább azt mondanám, hogy 2070S/Ti = 6600xt
De akkor is nagyjából azonos szinten vannak. Én alapvetően AMD párti vagyok inkább. Az más kérdés, hogy az AMD kihoz-e valamit még szoftveresen a 6xxx szériából (plusz teljesítményt), mert jellemző rá de erre azért nem lehet feltétlenül alapozni.
5/7 A kérdező kommentje:
Hagyjad már az userbenhmarkot fogjátok már fel, hogy az nem jó semmire! Techpowerupot nézzetek, ne ezt a szart!
2023. jan. 13. 20:47
6/7 anonim válasza:
Azt észre sem vetted, hogy linkeltem egy videót is? :D
Igazából bármelyiket választhatod még mindig, érdemben nincs nagy különbség. Jelenleg talán a 2070 egy picivel erősebb, mint a sima 6600 de idősebb is, AMD-nél meg van, hogy lehet számolni a szoftveres javítások általi plusz teljesítménnyel. Vagy vársz az új AMD 7xxx szériából a hasonszőrű kártyára.
7/7 anonim válasza:
Szerintem az RX6600 fog jobban érni egyrészt mert tovább fog driver frissítéseket kapni másrészt mert az új konzolok is mind RDNA2 alapúak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!