Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagyon hamar felmelegszik a...

Nagyon hamar felmelegszik a laptop, és az adapter is.?

Figyelt kérdés

Szóval, pl nézek egy filmet egy online filmcsatornán, de ha egy másik pl tv2-ön nézek filmet sokkal lassabban melegszik. Ez normális?

Tudom h elkellene vinni egy belső takarításra, és egy másik adaptert is kellene venni,/ most ez nem igazán fér bele/ de mégis kíváncsi vagyok.

Illetve lesz valami baja a gépnek ha már nagyon meleg? Totál nem értek hozzá.🤦‍♀️ Emelem zöld kezem ha valaki tud válaszolni.

2023. jan. 13. 11:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem, én a 7-es vagyok.

De az előző válaszolók sem mondtak rosszat.

Azt mondja: védi magát a gép.

Ez igaz, de benne van, hogy védi, mert az üzemképesség felső határán van, ennél többet nem tud, de "ereje" végén van.

Ez jó?

Abból a szempontból igen, hogy nem megy tönkre, de ez figyelmeztetés is, csinálj már valamit.

Amúgy megmondhatatlan milyen időszakonként kell takarítani.

Ha ágyban, paplanon, öledben használod, de vannak hasonló elhelyezési körülmények, akkor 3 hónap is sok. A gép alulról szív (na már itt gond van), és oldalt fújja ki a hűtőlevegőt. Pasztázni még nem kell, de a "hűtő" eltömődik és szinte megszűnik a levegő átáramlás, mert szinte szőnyegként zárja le a szösz. Volt, hogy ca. 3mm vastagot szedtem le rólam, úgy képzeld el, mint nagyon laza filcet, egyben le is jött.

Sokan kérdezik, milyen laptophűtőt vegyek,mert melegszik.

Nekem lehet esni, de én azt mondom, semilyet.

Helyezd el úgy, hogy biztosítod a szellőzést és szűkség szerint kell karban tartani. (Voltam rövid ideig ágyhoz kötve, gép és billentyű alatt furnérlemez volt)

Növel nekem nincs gondom, csak értetlen emberekkel, amikor veszem a fáradságot és elmagyarázom a mit/miértet és nem "használ".

2023. jan. 14. 15:19
 12/18 A kérdező kommentje:

11-es, Köszi, Annyit hozzátennék h egy fa rajztáblán van rajta, és pluszban fel is van két kis ékkel emelve h alatta járjon a levegő. De ez úgy tűnik nem elég már neki.

"csak értetlen emberekkel, amikor veszem a fáradságot és elmagyarázom a mit/miértet és nem "használ". Ez egy kicsit mellbe döfött. De a kérdésembe benne volt h most nem igazán fér bele, de akkor mindenképpen elviszem szervízbe. Ám a laptophűtőn én is gondolkoztam, de így feleslegesnek tartom én bízom benne hogy azt tanácsolod h nem kell./ bár ezen az előző laptopnál gondolkoztam el. Köszi még1* ment a zöld.

2023. jan. 14. 16:34
 13/18 anonim ***** válasza:

"csak értetlen emberekkel, amikor veszem a fáradságot és elmagyarázom a mit/miértet és nem "használ".

Nem Neked szólt..

"csak értetlen emberekkel, amikor veszem a fáradságot és elmagyarázom a mit/miértet és nem "használ".

AdvancesSystemCare.. Telepítve free verzióban induláskor települ, nyílra/értékekre kattintva láthatod asz adatokat, sokat mondanak, az ott az enyém.

Nyílra kattintva visszamegy a helyére és vírusfigyelő funkciót lát el.

De van gépkarbantartó lehetőség is.

Használd, sokat segít.

2023. jan. 14. 20:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Linket privatban küldtem
2023. jan. 14. 20:42
 15/18 A kérdező kommentje:
14-es Köszönöm itt is.
2023. jan. 16. 10:43
 16/18 A kérdező kommentje:

Még egy utolsó kérdésem lenne, mivel írtad h nem feltétlenül kell újra pasztázni, elég csak a ventilátorról leszedni a port, ezt én itthon megpróbáljam szerinted? Pontosabban ha leszedem a hátulját akkor rögtön ott lesz a ventilátor, vagy még tovább kell csavarozgatnom?

Illetve az hogy az adapter is meleg ha sokáig használom a gépet az normális?

2023. jan. 16. 11:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Pasztázni 3-4 év után kellene, mert főleg ha melegen fut, az eredeti paszta már nem paszta, hanem megkeményedik.

A kosz nem a ventilátoron van (azon is, de nem ott a főbaj), hanem azon a lamellás hűtőn, amelyen keresztül kéne kifújni a levegőt, az záródik el.

Nem biztatnálak, hogy szedd szét, mert finom kéz kell hozzá és tudni kell, hol kell/lehet bontani.

De YT-on nézd meg, hogy kell bontani, sokszor nekibátorodik az ember.

Üdv: StMiklos

2023. jan. 16. 14:39
 18/18 A kérdező kommentje:
StMiklos Köszi! Már az kinézeted is zöld lesz 😁
2023. jan. 16. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!