Meghajlott az ssd?
Figyelt kérdés
B550f lapba raktam 970 evo ssd-t, amikor ráraktam a hűtőbordát, kissé lenyomta az ssd-t ami így picit hajlik. ez normális?2023. jan. 11. 21:45
11/18 anonim válasza:
A távtartót le kell venni csavarról az ssd alól.
12/18 anonim válasza:
Ennyire durván nem, de volt alaplap aminél nálam is hajlott az SSD.
Sajnos ha azonnal nem is, de idővel a halálát okozhatja, láttam erre pár példát.
13/18 anonim válasza:
Lepontoztátok azt aki az elpattanó vezetékelést és forrasztásokat írta, pedig totál igazat írt. a NYÁK-on belül rengeteg vezetékszál fut rányomtatva a rétegek között. Ezek hajlítás hatására nagyon könnyen képesek megszakadni, ahogy a forrasztásoknak sem tesz jót a folyamatos feszülés.
14/18 anonim válasza:
Húzd meg erőből a csavarokat hagy recsegjen.
Aztán egy másik photoshopos képet kérünk.
Vagy egy igazit a tiedről.
15/18 A kérdező kommentje:
Nemtudom miért kell bunkon hozzáállni ehhez is egyeseknek xd mindegy mindenesetre kapott mindenki egy likeot, ma reggel az ssd alá ragasztottam a kis szivacsot ami járt az alaplaphoz így már fullos.
2023. jan. 12. 07:50
16/18 anonim válasza:
Bocs, én nem akarok bunkó lenni. Csak nem értem hogy ha hülye vagy hozzá, akkor miért kell nekiállni szerelni? Ráadásul még kárt is csinász magadnak... Miért?
Még jó hogy az atomerőműbe nem olyanok járnak be dolgozni akik a redditet diplomáztak howto videókból, mert akkor elég hamar csak egy 100 méter mély kráter maradna Paks helyén....
17/18 A kérdező kommentje:
Egyszer meg kell tanulnom, és amúgy első szerelésemhez képest szerintem fullos lett, még a kábelezés is. Ez az SSD-s incidens volt fura, de meg lett oldva.
2023. jan. 12. 11:37
18/18 anonim válasza:
Mondom, le kell venni a távtartót a csavarról az ssd alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!