Mennyit ér egy ilyen 2060 most?
Figyelt kérdés
Asus Dual RTX 2060 OC 6gb
doboz és garancia nélkül, megvigyázott, portalanított, bányászást nem látott.
2023. jan. 10. 20:06
2/10 anonim válasza:
Szerintem olyan 80-100k között valahol, de inkább a 80-hoz közel.
3/10 anonim válasza:
80-100 között már a 1080-2070 kezdődik.....
4/10 anonim válasza:
Nagyjából 70 ezer, tekintettel arra, hogy doboz nélküli. Így sokkal kisebb rá a kereslet. Persze a legtöbb azon múlik, hogy milyen évjárat. A mai napig lehet ilyet venni újonnan, de 4 évvel ezelőtt is lehetett. Nézd meg, hogy HardverAprón mennyiért vannak jegelve a hasonló példányok, illetve hogy mennyiért vannak fent már hetek óta, és a két ár közé lődd be. A kereslet hiánya esetén lejjebb veheted a későbbiekben, vagy ha gyorsan túl szeretnél adni rajta, akkor próbáld meg az árkorlát alsó harmadát megcélozni.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom miért pontoztatok le (#2-est), felmentem hardverapro-ra, mert én 70-80 körül saccoltam első blikkre, 70-től 100k-ig váltakozva vannak.
80-100k közötti 2070-ek meg 1080-ak ritkábbak.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, ment a like!
2023. jan. 10. 23:33
8/10 anonim válasza:
Használtan hardver aprón jelenleg 80e körül mennek a használt darabok, ha nincs eredeti doboz hozzá, akkor kevesebbet ér.
70e reális, de ha gyorsan akarod eladni akkor érdemes valamivel lejjebb menni az árban.
9/10 anonim válasza:
én is azt mondom hogy 55-65 ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!