Milyen SSD-t tudok venni a gépembe?
Figyelt kérdés
Szeretnék SSD-t a gyorsítás miatt, tárhelynek megmaradna a mostani HHD.
Ez így működhet? És ha igen milyen SSD-t vehetek a gépbe ami passzol is, vagy tökmindegy igazából és mindegyikkel működni fog?
2023. jan. 10. 15:28
11/15 anonim válasza:
Mind a kettő jó bele, op.rendszernek elég is.
12/15 A kérdező kommentje:
Persze úgy gondoltam.
Van még 500 gb-s HDD, azt tudom mellette használni?
(gondolok itt a foglalatokra kábelezésre stb.)
2023. jan. 10. 17:11
13/15 anonim válasza:
Gondolom, hogy nem egy SATA foglalat van az alaplapodon. Természetesen a HDD-t is tudod mellette használni adattárolásra.
14/15 A kérdező kommentje:
Elvileg 3 x Sata2 és 2 x Sata3.
Köszönöm akkor megveszem.
Jár a zöld kéz mindenkinek :)
2023. jan. 10. 17:47
15/15 anonim válasza:
Bármilyen sata-s SSD megfelel. Amit linkeltél, azok is jók. Én annyit ajánlanék, hogy legalább egy 240-250gb-osat vegyél. A win10-11 meg fog enni viszonylag sokat, ha még pár programot felteszel akkor a 120gb-osak kicsit karcsúak lesznek (ez a kb. elférsz rajta kategória).
Azt a pár ezer Ft-ot (~5eFt) megéri a nagyobbért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!