Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Recseg a hangszóró, ha mozgato...

Recseg a hangszóró, ha mozgatom az egeret és ha gépelek a billentyűzeten? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Vettem egy 5.1-es hangrendszert és ezt a jelenséget tapasztalom magas hangerőn, úgy, hogy közben semmi nem szól, csupán fel van tekerve a hangerő. Ez a jelenség játék közben is megmutatja magát,mert ugye ott is használom az egeret, billentyűzetet. Zenénél, filmnél nem tapasztalható, csak is ha mozgatom az egeret ill. használom a billentyűzetet. Visszakötöttem a korábbi 2.1-es rendszerre,ill. kipróbáltam a korábbi 5.1es rendszeren is és ott semmi gond, és nem is volt korábban sohasem ilyen megtapasztalásom, semmilyen hangszóróval.

Mi lehet a baj?

2023. jan. 10. 10:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Esetleg másik usb portba dugva az egeret is ez a helyzet? Ha előlapin volt, akkor hátlapiba dugva vagy fordítva?

Gondolom alaplapi hangkártyád van, ismerősnek is volt ilyen jellegű dolog, de mióta vett egy jobb külső hangkártyát, már nincs ilyen gondja, viszont neked a hangrendszer a gond.

Annyira nem értek hozzá, de ha tippelnék vagy ennek rosszabb a zajszűrése, vagy pont hogy eddig is kiment a zaj, de nem volt hallható, mert olyan tartományban van, amit nem adott le jól a régebbi rendszered.

2023. jan. 10. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
A videokártya zavar be. Gerjeszti ott a feszültséget, az analóg hangba pedig ez beszűrődik.
2023. jan. 10. 13:34
 3/4 A kérdező kommentje:

"A videokártya zavar be. Gerjeszti ott a feszültséget, az analóg hangba pedig ez beszűrődik."

De akkor ez a jelenség miért nincs a többi hangfalnál? ill. hogy lehet ezt megoldani?

köszi a válaszokat (mindenkinek)

2023. jan. 10. 13:48
 4/4 fukapapa27 ***** válasza:

#1 +1

Na én ezért ragaszkodom a külső hangkártyára ami nekem van semmi súgás meg ilyenek az alaplapi ami volt feltettem a fejes full hangra és újraindítottam a gépem na az amilyen hangokat súgásokat ki adott alatta azonnal mentem vettem egy elég komoly külsöst azzal is kipróbáltam és ott semmilyen súgás morgás nincs újraindítás alatt mintha ki lenne kapcsolva a gépem, amúgy Creative SB X-Fi XtremeMusic/Platinum hangkártya van a gépben

2023. jan. 10. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!