Corsair RM650x tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Építettem egy pc-t, a cél az volt hogy minél csendesebb legyen, be quiet ház, drp 4 hűtő, 2db prue rock 2 1400m-es venti, ezeket egyáltalán nem hallom, még load alatt is alig... viszont a tápom, az rm650x (2021es típus) fura hangot ad, úgy tudnám a legjobban megfogalmazni, mintha nem lenne megolajozva a venti benne... Pedig elvileg 50% terhelés alatt nem is megy a ventije, de ezek szerint én mindig 50% felett tartom.. Amikor be és kikapcsolom a gépet akkor pattan egy viszonylag hangosat, olyan a hangja mint egy áramütés, kisülés, nemtudom... Eddig 3 gépem volt, nem tapasztaltam ilyet egyiknél sem. Normális ez a hang indítás/leállításnál?2023. jan. 8. 21:54
1/5 A kérdező kommentje:
140*-es venti akart lenni XD
2023. jan. 8. 22:00
2/5 anonim válasza:
A venti az jó kérdés miért ilyen, de a hang az normális, bár nálam inkább ilyen fémes kattanás, de utánaolvastam elvileg van valami relészerűség a tápokban és annak a kapcsolását lehet hallani ki és bekapcsolásnál.
3/5 A kérdező kommentje:
ohh szuper, köszönöm! akkor ezen nem aggódom. igazából baromi halk így is a ventije, lehet, hogy csak nekem szokatlan.
2023. jan. 8. 22:06
4/5 anonim válasza:
Itt a hivatalos is róla amúgy. Venti meg... lehet csak az átlagosnál erősebb pl a motorja és emiatt van egy kis klasszikus motorhangja pl.
5/5 anonim válasza:
Ugyanilyen tápom van, nálam is felpörög a venti, amikor bekapcsolom a gépet (valami önteszt lehet?), aztán kattan és kikapcsol. Szerintem teljesen normális jelenség. Én legalábbis nem aggódom miatta, tesztek alapján ennél jobb táp kevés létezik a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!