Bocs nem tudtam. Nem igazán értek hozzá. Ismerősöm mondta, hogy 500 alatt felejtsem el. Ő azt mondta, hogy összerak majd nekem egyet erre a célra. Azt mondta, kb. ennyi lesz +- 100 ezer forint. Csak gondoltam utánajárok itt is és megkérdezem független emberek véleményét. 27L
2023. jan. 5. 23:15
4/13 anonim válasza:
Összerak? Laptopot? :D Nem asztali gépet akart összerakni?
Na mindegy, ne engedd magadat hülyére venni... Persze ha annyi pénzed van, hogy nem tudod hová tenni, akkor lehet még 1 milliónál is drágább laptopot venni, csak szerintem felesleges erre.
Tessék, még ezek is majdnem inkább ágyúval verébre esetet jelentenek:
Ha leírod konkrétan, hogy pontosan milyen játékokra gondoltál (Simsből van vagy 4 rész), akkor lehet hogy még dedikált videókártya sem kell... bár ha a jövőben esetleg szeretnél majd játszani valami nagyjából mai játékkal, akkor azért nem árt ha van.
2023. jan. 5. 23:26
5/13 anonim válasza:
Ha a pénz nem számít, ne a hardvert nézd (pl. mennyi memória van benne), mert erős gép is lehet vacak minőségű. Vehetsz pl. MacBook-ot, vagy más gyártóknak is vannak prémium modellcsaládjai pl. OLED kijelzővel, vagy magnéziumházzal 300 ezer Ft körül. De 150-200 körül is vannak teljesen jó gépek, ha mégis számít.
2023. jan. 5. 23:36
6/13 anonim válasza:
Ezekre a dolgokra bőven elég egy 5300/5500u laptop is.
Erre a célra már 180-200 ezer körül is lehet talàlni laptopokat.
2023. jan. 6. 00:42
8/13 anonim válasza:
Leközelebb N-t írjál, mert a 27Lány elég lebukós. Ez is ilyen tipikus hülyegyereknemtudmitkezdeni magával, írjunk ki egy kamu kérdést.
2023. jan. 6. 02:11
9/13 NTBS válasza:
Böngész a neten vagy szaküzlet. De erre a célra egy jóval olcsóbb is elég lesz.
2023. jan. 6. 07:19
10/13 anonim válasza:
Az ismerősöd nagyon durván le akar húzni.
Ennyibe még egy macbook se kerül, ez inkább egy felső kategóriás gamer laptop ára.
Feltéve, hogy Sims 1-re és a 2003-as Zoo Tycoon-ra gondolsz ebben az esetben kb. bármelyik Windows-al telepített új, bolti laptop megteszi (A 150 ezres is) de 200-300 ezer között már olyat is vehetsz ami a Sims 4-et és a legújabb Zoo Tycoon-t is elviszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!