Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Oázis Computer tapasztalatok?

Oázis Computer tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2 napja küldték, hogy átadták a csomagom a gls-nek, a gls aznap küldött egy emailt hogy másnap kihozzák ha feladja a csomagot a partnercég.

Azóta a nyomonkövetős oldalon annyi van, hogy előértesítés, és hogy a partnercég nem adta át a csomagot... 2 napja... volt már ilyen valakinek?

Néhány vélemény alapján olvasok erről a boltról olyat, hogy kiküldik az emailt hogy feladták, aztán 10 nap múlva sem jön meg...

Írtam nekik emailt, nem válaszolnak.

2023. jan. 5. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Az ügyfélszolgálat mit mondott?
2023. jan. 5. 13:36
 2/9 A kérdező kommentje:

"Írtam nekik emailt, nem válaszolnak."

Telefonon elérhetetlenek.

2023. jan. 5. 13:38
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem csak mail és telefon van.
2023. jan. 5. 13:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Na várj akkor én vagyok tudatlan, milyen lehetőségeim annak még?

Az oldalon a rendelésem "teljesítve" állapotban van 2 napja

2023. jan. 5. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
De kár, hogy nincs dedikált elérhatőség oldaluk... Oh, wait.
2023. jan. 5. 13:44
 6/9 A kérdező kommentje:
el tudnád kérlek küldeni?
2023. jan. 5. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Really? Nem tudsz magadtól egy linkre kattintani a weboldalukon?
2023. jan. 5. 14:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Teloszámuk is él amúgy pár napja beszéltem velük.
2023. jan. 5. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én még az ünnepek előtt rendeltem tőlük egy gépházat meg egy kábelt, de nem hagytam az utolsó pillanatra mert karácsoni ajándéknak összerakott géphez kellett, asszem dec 5-6 körül rendeltem. Akkor az volt a mondás hogy kövi hétre átvehető lesz (személyes átvétellel kértem).

A kábelre már másnap rámondták hogy megvan. A gépházra még 8 nap után sem. Írtam nekik én is, semmi válasz. Telefonon sikerült őket elérnem asszem hatodik próbálkozásra (addig nem vették fel egyáltalán), akkor azért már kicsit sürgetett az idő mert azutáni hétvége Karácsony, én meg dolgozó ember vagyok, nem annyira érek rá még munka után egy gépet nulláról összerakni és tesztelgetni meg beállítani, hétvégén szerettem volna. Biztosított róla az ügyfélszolgálatos hogy meglesz másnapra a ház.

Eltelt 10 perc se, felhívott engem egy másik ember tőlük, hogy most olvasta az e-mailem, de sajnos az van hogy csak a két ünnep között fog megérkezni a gépházam. Úgyhogy akkor le is mondtam és inkább pár ezerrel többért megvettem másik boltból ahol átvehető volt azonnal. A kábelt is. Nem túl pontosak, de az áraik sokszor jobbak mint máshol.

2023. jan. 5. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!