Egy 550w os gold minősítésű táp elég egy gtx 1070nek?
Figyelt kérdés
A proci mellete egy i5 4590
A táp: chieftec powerplay 550w gold amit kb 2 éve vettem
Ez a táp elég lesz?
2023. jan. 4. 12:46
1/7 anonim válasza:
Bőven.
A processzor
84 W TDP-jű (hőleadású) - 100 W-nál sokkal többet nem fog felvenni.
A GPU:
150 W TDP-jű, a 8 tűs PCI Express tápcsatlakozón és az alaplapra csatlakozó PCI Express foglalaton keresztül nem fog többet felvenni maximum elvileg 150+75 = 225 W-nál:
Az alább tesztben:
a GTX 1070-es videokártyával felszerelt konfigurációk 300 W körül vettek fel maximum (a hálózatból!). szóval ennek a felsőkategóriás
tápegységnek:
ez nem jelenthet akadályt.
3/7 anonim válasza:
Elég,de a proci nem lesz az játékok alá.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
A proci meg majd lesz cserélve de arra most nem futja
2023. jan. 4. 13:13
5/7 anonim válasza:
Sok variácio nem amrad 4790k a max. Esetleg az 5000-resek, bár azok mint a fehér holló és nem minden lap támogatja.
6/7 A kérdező kommentje:
Alaplap csere lesz majd a jövőben
2023. jan. 4. 15:58
7/7 anonim válasza:
Lol én egy semmilyen minősítésű 600 wattos Cooler Master táppal hajtottam egy GTX 1080 at 4 évig.
Bőven jó leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!