Mik tapasztalatok ezzel a házzal? Jó a minősége megéri azt a pénzt amit kérnek érte?
Figyelt kérdés
Nagyon szemezek vele mert elég szűkösen vagyok az enyémmel jelenleg de ebben nagyon jól elférne minden.
2023. jan. 3. 12:09
1/8 anonim válasza:
Elmegy. Szellőzésben messze jobb mondjuk a be quiet pure 500 dx(vagy fx), lian li 215, stb.
2/8 anonim válasza:
ha nagy haz kell akkor cooler master 500asok kozul nezz szet ez a haz alig szellozik es nagyon tularazott
3/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, egyébként pure base 500dxem van jelenleg és nagyonb szűkös egy 280as AIO-val. Hiába lehet beszerelni a front panelhez, akkor ha oda rakom akkor az ssd-ket kell átrakni a másik tárolóba ami nem valami optimális ha már rgb-s akkor látható helyen legyen... illetve az aio csöve is nehézkesen fért el és rácsot kellett tenni az egyik ventire hogy ne érjen bele. De nagyon szép ház és tényleg jól szellőzik meg jó minőség csak kinőttem. :"D
2023. jan. 3. 12:58
4/8 anonim válasza:
RGB SSD, gratulálok. Mi a fenéhez kell 280-as AIO?
5/8 A kérdező kommentje:
Igen rgb ssd mert egy full rgb buildet építek és szeretnék egy ilyet. Nem tudom miért akkora probléma ez. Egyébként meg egy Ryzen 7900x-hez.
2023. jan. 3. 13:24
6/8 anonim válasza:
Azért probléma kisfiam, mert a funkcionalitást áldozod fel érte. Arra a processzorra meg abszolút felesleges akkora hűtés. Csak ugye érteni kéne hozzá..
7/8 anonim válasza:
en pl egy ilyenre gondoltam [link] van belole tobb fajta is de ha ez is kicsi akkor ott a corsair obsidian 1000res
8/8 A kérdező kommentje:
Milyen funkcionalitást áldozok fel érte? Ami a hűtést illeti... szerintem meg kell mert előtte egy 240es volt rajta(corsair) és terhelés alatt megütötte a 90 fokot. Amióta rajta van ez a 280as sokkal hűvösebb. Interneten is azt olvastam hogy erre a procira még nagyobb AIO-t is szoktak rakni.
#7 Rendben, köszi megnézem.
2023. jan. 3. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!