Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptopnak van jobb/legj...

Melyik laptopnak van jobb/legjobb hangrendszere a felsoroltak közül?

Figyelt kérdés

Lenovo legion 5 pro 2022

Lenovo legion 7 2022

Asus Zephyrus m16 2022

Asus rog strix g15 2022

2023. jan. 3. 03:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem túl elfogult leszek az Asussal, mert ammióta az eszemet tudom, nekem az van minden téren. Egyedül a telefonom nem Asus.
2023. jan. 3. 06:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb mindben ugyanaz a 5x5-ös csipogó van :)
2023. jan. 3. 07:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Laptopban hangrendszer?? 😃 ne nevettess 😃

Ha jó hangot akarsz, akkor valami jó zárt fejhallgató kell, ami kizárja a ventilátor süvítését.

2023. jan. 3. 13:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Az összes csak valami zajt ad ki, ugyanaz a gagyi teszkós hangszóró van bennük.

Ha neked ennyire fontos a hangminőség, használj külső hangszórót vagy fülest.

2023. jan. 3. 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Hangrendszer?!?

Marmint most arról az 1 db 1 cm-es hangszóróról beszélünk, ami ezekben van?

Nyilván ezekben ótvar a DAC-tól kezdve minden és minden elemből külsőre lesz szükséged, ha kicsit is számít a hangminőség.

2023. jan. 3. 14:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem számít a hangminőség egyáltalán, csak most van egy 200ezres Lenovo IdeaPad 3, és annak is nagyon tetszik a minősége. Nem vagyok szakértő, és nem is akarok az lenni, csak korábban volt egy tuf laptopom, és egy kisebb szobában tökéletesen szólt és nagyon jó élményt adott egy kis iszogatás, sörözgetés mellé. Teljesen meg voltam elégedve vele. Új laptopot szeretnék venni hamarosan hitelből, és inkább a hangrendszerre építenék. Utánna olvasva ezeket a laptopokat találtam harman és dolby támogatással, ami szerintem bőségesen jobb mint ami a mostaniban van, és ami a tuf-ban is volt. Nem akarok se fejhallgatót, se hangfalat, mert sokszor változtatok helyet, még sosem volt, és nincs is rá szükségem. De érdekelne hogy szerintetek még is melyik a jobb, mert egyet kivéve a többiben csak 2db hangszóró van, abban az egyben pedig 2db magas, és 2db mély. Jobb hangminőséget produkálna a több hangszórós laptop? Köszönöm a válaszokat!
2023. jan. 3. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:

🤣🤣🤣😂😂

Nee, hagyd már abba. A telefonom jobban szól, mint ezek 🤣🤣🤣

2023. jan. 4. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!