Honnan szerezzek m.2es csavart?
Figyelt kérdés
Hali!
Vásároltam egy m.2es ssdt viszont az alaplapom már 3 éves, és nincs meg az m.2es csavar hozzá. Honnan tudnék külön venni?
2023. jan. 2. 16:15
1/13 anonim válasza:
Kb. bármelyik számítástechnikai üzletben vagy barkácsboltban..
2/13 P.O.C. válasza:
Számtech boltban talán akad.
Amúgy mellékelik az alaplaphoz, arra kellett volna vigyázni. Én ha gépet építek, minden kis mütyürt, tartozékot belerakok az alaplap dobozába és a gép élettartamáig őrzöm.
Esetleg ha nem gond a külföldi rendelés: [link]
3/13 A kérdező kommentje:
Sajnos még használtan vettem anno a gépet és nem kaptam hozzá kiegészítőket, akkoriban még nem tudtam ezeket a dolgokat
2023. jan. 2. 16:32
8/13 P.O.C. válasza:
Egyik sem jó, mert 2,5" 3,5" -os SATA SSD / HDD -m -hez való.
EZ a jó: [link]
De olcsóbban megúszod ha felfeszed a kapcsolatot azzal a hardverapro -s taggal, amit az előbb linkeltem.
9/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2023. jan. 2. 17:02
10/13 anonim válasza:
Hardverapró vagy akármelyik kicsi számtekbolt.
Amikor én kerestem sarki boltban ingyen adtak egy szem csavart a kacatos dobozból mondván fogalmuk sincs hogyan számlázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!