Az hogy lehet hogy ez a Mini Pc nem bír el youtube ablakot se normálisan?
Mit értesz az alatt, hogy "nem bír el youtube ablakot se normálisan"?
Nem játssza le a videokat, vagy mi? A specifikációi alapján a fullhd sem akadály.
Teljesítmény adatok alapján gond nélkül mennie kéne.
Gyakorlatban nem tudom megerősíteni mert nincs ilyenem.
Lehet videodriverrel van gond.
Google első találata ugyanilyen processzoros miniPC tesztre:
- 7:02 után egy 4K videofájlt folyamatosan játszik
- 7:53 után egy 4K Youtube videó már sokat akadozik
Az a tünet árulkodik valamiről esetleg hogy amíg kis ablakba van a youtube (normál alap megnyitás, ami mellett látszanak a hasonló videók előképei), akkor szinte minden felbontáson (kicsin is) szaggat, laggol, ahogy kirakom nagyképernyőre egyből megjavul a helyzet. Természetesen hogy két fülön is meg van nyitva videó akkor gyakorlatilag nem tudja lejátszani őket.
Gondoltam hátha van valaki akinek van tapasztalata ezekkel a "nagyon" friss procis win11-es minipc-kkel.
Próbáltam több böngészőt. Jelenleg legfrissebb róka meg edge.
Mindkettőn ugyanez a tünet. Képtelen lejátszani egy 720-as videt se az elvileg 4k-t több képernyőre képes gép kisablakba, mindkét böngészőbe ugyanúgy laggol, nagyképernyőre rakva "szinte" hibátlan egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!