Működhet.e így a laptop jól?
Adott egy lenovo laptop
I7 9750h
8gb ram
Geforce gtx 1650 4gb
1tb ssd
Az integrált gpu szervíz szerint zárlatos, de a dedikált 1650 az működik, hibátlan
Processzor is mukodik, csak az integralt gpu nem
Szerviz azt mondja cpu igényes feladatokra nem ajánlja
Működni rendesen fog, csak úgy mintha nem lenne benne semmilyen dedikált videokártya.
Csak a prociban lévő integrált VGA-t tudja használni ( Intel UHD Graphics 630). [link]
Az én Acer laptopom is ilyen, sajnos (i5-8250u, MX150). Kéztől vettem a laptopot és csak később jöttem rá, hogy nem lehet működésre bírni a dedikált videokártyáját. Már beletörődtem. Szervizbe soha nem vitten, hogy miért nem működik. Így működik már 3éve.
Ez elég érdekes. A laptopokban a kijelzőre minden infó a processzor IGP-jén keresztül megy, a dedikált videókártya képe is azon megy át. Ha az IGP zárlatos lenne, akkor szerintem nem lenne képed a monitoron...
Az integrált videónak mi köze a processzor igényes feladatokhoz? :D
1.nek
A 1650 jó, a prociban lévő integrált nemjó
#3 kérdező
Lehet, hogy elértetted mert ha a prociban lenne rossz az integrált VGA, akkor nem lenne kép a laptopon. Vagy pedig a szervizes mondott hülyeséget.
Jaj értem
Érdekes akkor ez a helyzet..
Egyébként a laptop nem az enyém, csak szándékomban áll megvenni
Érdekes mert képet ad
Srác azt mondja a gtx 1650 megy, az integrált nem
Fél éve van kint a hirdetés?
Aztmondod hagyjam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!