en inkabb amdt vennek eleg jo aron megy de ha intelnel maradsz akkor tap huto es gephaz kuka kartya elmegy ssdbol inkabb samut ram elmegy a tobbi maradhat
2022. dec. 30. 18:07
3/9 anonim válasza:
2: az intel minden téren hülyére veri most az amd-ket sajnos (vagy nem sajnos).
2022. dec. 30. 18:16
4/9 anonim válasza:
3: ahogy neztem az 5600 meg 12400as kb egy szinten van jatekba arukereson meg az 5600as olcsobb ugyhogy ennyit a nagy hulyere veresrol...
2022. dec. 30. 18:26
5/9 anonim válasza:
Alapvetően jó, de ez a Cooltek, DarkFlash meg Keep Out cuccot hanyagolnám, és valami befutott márkát/típust választanék.
2022. dec. 30. 18:28
6/9 anonim válasza:
4: igen, de annyival nem több az intel, hogy ne érje meg a jövőbiztosabb lehetőségeket választani: pci-e 5.0, beépített wifi ax, bt 5.2, több pci lane, DDR5, stb stb... Ezt szeretik manapság elfelejteni az AMD fanboyok.
Nekem egyik márka se favoritom, ami ár-érték arányban jobb és több értéket kínál az adott árkategóriában az veri a másikat.
2022. dec. 30. 18:39
7/9 anonim válasza:
6: jelenleg egy 12 genes i3rol beszelunk ha nem tunne fel ami ddr4es es igen itt boven hozza a szintet az 5600as es ha az megnyugtat intelem van az is jo de jelenleg az amd jobb valasztas ha nem hiszel nekem nezzel par yt tesztet...
2022. dec. 30. 18:50
8/9 anonim válasza:
"de annyival nem több az intel, hogy ne érje meg a jövőbiztosabb lehetőségeket választani:"
Háát azért én jövőbiztosságnál megemlíteném azt is, hogy az AM5-re még ki fog jönni két generációnyi processzor, míg az LGA1700-ra mennyi is? Nem a 13gen az utolsó? :D :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!