Nvidia GTX 1660 Super (Asus)
Nem volt olcsó, pont akkor vettem mikor az egekben voltak a hardver árak. Akkor 240-ről volt 160-ra akciózva, legutóbb 130 körül láttam..
De nem bántam meg, eddig minden nem AAA játékot vitt ultrán gond nélkül. Monduk Wow-nál Epic Battlegroundon ultra beállításoknál egy helyen kb. 50 emberrel laggol mint a szemét vagy kicrashel.
Viszont AAA játékokkal nem nagyon játszok, de benchmark videók alapján ott sem rossz.
SAPPHIRE Radeon Pulse RX 580 8GB
Legjobb videókártyám az életembe, maximálisan megvagyok vele elégedve.
Amúgy drága volt, pont 1 éve vettem, azóta felét se éri, de nem is adom el.
Van mindkettő.
Egyik játékra, másik munkára.
10+ éve volt utoljára gépemben Nvidia, azóta csak AMD.
Most egy RX 5700xt van a gépemben, egy R9 280-at váltott le.
Az 280-ast '14-ben vettem, amikor kijött, a mai napig hibátlanul működik.
Az RX 5700xt-t pedig 85-ért vettem használtan de 1 év bolti garival, szóval megérte.
Én '17-ben teljesen átpártoltam az AMD-hez, vga-k terén meg már régesrég.
Novemberig GTX 1080 volt
Most RX 6900 XT
Mindkettő Asus és mindkettő nagyon jól teszi a dolgát.
Nvidia.
Régebben nem ástam bele magam a témába, ráadásul az AMD kártyák jóval többet fogyasztottak azon a szinten (1050 Ti, majd 1650).
Most cseréltem le nemrégiben a 1650-et, most már akár az AMD is befutó lehetett volna, viszont a Ray Tracing miatt nem jöhetett szóba. Kifejezetten érdekel es lenyűgöz ez a technológia, így RTX 3070 lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!