A Teardown szerű játékok inkább processzor intenzívek, mint GPU?
Van ez a Teardown nevű játék, ami ugye olyasmi mint a Minecraft, csak sokkal kisebb blokkokból áll, ezért részletesebb, nagyobb számítási kapacitást is kér. A grafikája habár nem tűrhetetlenül rossz, de nem azon van a hangsúlya a játéknak, hanem a "fizikáján".
Alapesetben max grafikán (Render scale 100% és render quality "High" (maximum settings)) tűrhetően fut a játék a konfifommal, stabil 57 fps.
CPU: Intel Core i5-10400F 6C/12T up to 4,3Ghz
GPU: ASUS Dual GTX 1070 OC 8GB GDDR5 256bit /1660Ti szint/
RAM: G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
SSD: Kingston 240GB
Alapesetben, ha erősíteni akarjuk a gépünket játékra, akkor a videókártyával érdemes kezdeni... de egy ilyen játék esetében nem a procit kellene inkább? Ti hogy látjátok?
Van ilyen jatek?
amikor MC t meglattam erre vagytam hogy kockak nelkuli MC legyen
szoval mar haladnak feleje
csak a gepek szabnak hatart nekik mint a VR nak is
GeForce RTX 3060 Ti videokártyával 1080p-be nem lesz gond.
Konrát, te egy mondatot nagybetűvel kezdtél?
Basszus, te fejlődsz!
Oké, akkor én meg felteszem megint ugyanazt a kérdést, mert láthatóan inkompetensek válaszolnak csak.
ÉRTEM, hogy szarul van optimalizálva, de egy szarul optimalizált játékon BELÜL beszélve mi az, amivel inkább jobbá lehetne tenni a futását, egy jobb CPU, vagy jobb GPU?
Mert függetlenül attól, hogy hogy van optimalizálva, egy jobb GPU / CPU páros akkor is jobban fogja vinni a játékot.
Ez az utolsó válasz kb annyit ér, mintha azt mondanánk, hogy egy súlyemelő nem fogja jobban megemelni a súlyt, mint egy óvodás, béna kislány, mert szarul van a súly fogása barázdálva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!