Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi idot erdemes varni az...

Mennyi idot erdemes varni az elso bekapcsolassal, ha most jott a PC-m?

Figyelt kérdés
Most hozta a futar a komplett PC-t (ugye odakint jo huvos van). 20 celsius fokos szobaban mennyi idot varjak a gep elso bekapcsolasaval szerintetek? :)

#PC #számítógép #futár #hűvös #átvétel #Termodinamikus egyensúly
2022. dec. 29. 13:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%

Ameddig át nem melegszik. Konkrét időtartamot nincs értelme mondani, mert rengeteg dologtól függ. Mennyire hűlt le a futár autójában? Mekkora a szobádban a páratartalom? Mekkora volt a csomagon belül a páratartalom?

A 2-3 órát extrém túlzásnak tartom. Ha nem -10 fok volt a futár autójában, és nem 80% a páratartalom a szobádban, akkor nagyon-nagyon maximum fél óra. De ha kézzel hozzáérsz, érezheted, hogy átmelegedett-e, illetve hogy nedvesnek tűnik-e.

2022. dec. 29. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
A múltkor vettem egy lomis ismerőstől egy monitort. Előző nap valami vásárban volt, ahol alaposan megázott. Éjszaka fagyott és az esővíz ráfagyott a kijelzőre az utánfutóban. Ezzel fél napot vártam úgy, hogy szét is szedtem, kitörölgettem és néha hajszárítóval rásegítettem. Tehát ha nem ilyen extrém a helyzet, akkor 1, max 2 óra elég, esetleg leveheted az oldalát .
2022. dec. 29. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Azért tök jó, hogy #11 és #12 kb. ugyanazt írta, egyik 10%-ot kapott, másik 12-t.
2022. dec. 29. 19:56
 14/15 anonim ***** válasza:
70%
már kipróbáltad? :) milyen lett a gép, tetszik?
2022. dec. 29. 20:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Végül 3 órát hagytam pihenni és igen, úgy néz ki minden rendben van. Nagyon szuper a masina :P
2022. dec. 29. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!