Egyre gyakoribb kék halál megoldása?
beszereztem egy masik videokartyat, amely egy het hasznalat utan elkezdte dobalni a kek halal feliratokat. A kepet csatolom amint tudom.
Eleinte csak bizonyos jatekok kozben(lol), aztan hearthstone kozben is vegul mostmar nagyon a youtubeot sem akarja megnyitni. Jelen pillanatban a rendszerinditassal is problemaim vannak.
Varom a megoldasokat, otleteket! :)
Csokkentett modban NEM jelentkezett kek halal driver megfelelo egyeb dolgot nem allitottam csak beszereltem+driveteztem
750Ti bol van amire tapcsati kell
nem tudhatjuk hogy vga hibas e, megesik foleg minel regebbi egy es minel jobban hasznalat orientalt (felkapott gpurol van szo)
azt se tudhatjuk nem e lett valami alplappal foleg ha eddig nem is volt vga gepben, es ez elohozott valami gyari hibat
azt se tudhatjuk nem e tap silany minosegu es elohozta belole valahogy a hibat (szinten foleg ha eddig vga se volt gepben
azt lehet tenni hogy mas gepben kiprobalod a vga t
ha ott is csinalja akkor kuka, kifogtal egy hibasat elado valoszinu eltitkolta, vagy nalad jott elo ennyi
ha jo a vga akkor mas vga val kell te geped kiprobalni
ettol meg fentallnak amiket irtam vga miatt lehet meghalt lap/tap
tapcseres proba elsonek
lapcsere az nehez... jobb ha annak nincs baja
Harom dolgot mondtal, az elsore nem tudok erdemben valaszolni, a masik kettore annyit, hogy habar ez egy eleg szar gep, gyenge, de ilyesmi problema nelkul mukodott hosszu ideig. Ha szar az alaplap/tap akkor nagyon jol titkolta:)
Kaptam uj monitort, csak ezert vettem masik videokartyat mert arrol nem tudtam rendesen kihasznalni
UPDATE na nagyon ugy nez ki, hogyha lehuzom a felbontast 2krol 1920x1080ra akkor nem crashel ki az oprendszer.
Ez csak azert problema mert erre az elozo videokartyam is kepes volt, ezt azert vettem h a 2k-t ki tudjam futtatni
Tovabbra is varom a valaszokat!
Driverek meg mindig fel vannak telepitve
Illetve a regedites delayes trukkot se irjatok le, kiprobaltam, nem vagyok beljebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!