Üdv minden jó szándékú hozzáértőnek! Kaptam karácsonyra egy 1 Tb-s külső adattárolót. Az a gondom, hogy a rátelepített program Windows/ Mac-ra szól, nekem meg Linux alatt fut a gépem. Hogy tudnám használni?
Meg mit szoktak javasolni még? Exfat-ra formázás, mert hogy azt tényleg minden rendszer/tv megeszi?
Gondolom most ntfs, ami szintén nem rossz kompatibilitás szempontjából, de én nem értek hozzá annyira, hogy merjek konkrét javaslatot tenni. Megerősítést kérek.
Szóval formázd újra, és akkor nem lesz gondod a rajta levő programmal, mert már nem lesz rajta 😎
Meg persze jó lenne tidni, hogy miylen program, milyen adattároló...
Mert van pl ftitkosított külső tároló, ahol a titkosításhoz/olvasáshoz kell telepíteni egy programot, ami külön paetíción van a tárolón.
Szóval az egészen átdormálná a kérdés jellegét.
De én is 90%+ biztos vagyok benne, hogy csak valami gyártói bloatware szinkronizáló program lenne, amiből totál mindegy mit használsz... ami neked tetszik.
Milyen program?
Szükséges az neked?
Ha igen, fut Wine alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!