Ezzel a PCIe rised kábellel használható a GTX 950-150TI?
Figyelt kérdés
Úgy hogy bedugom a gép x16 slotjába és onnan kilogna a kábel és az asztalon dugnak be a videokártyát. (sff gép nem fér be)
Ennyi elég vagy kell plusz táp forrás?
Dell... Sff gép, Q87 alaplat
2022. dec. 25. 23:59
1/13 A kérdező kommentje:
Riser.... Gtx kartyakkal
2022. dec. 26. 00:00
2/13 anonim válasza:
Elég. Táp nyilván kell a videokártyához.
3/13 anonim válasza:
Egyébként ha már kilógatod a videokártyát, ennyi erővel kivághatod a gépház oldalát is. Nem fog szarabbul kinézni mint lógó belekkel.
4/13 anonim válasza:
Kivezethető de ezekkel a kábelekkel nem túl esztétikus, plusz oda is kell figyelni rá, hogy ne érje semmi baj a videókártyát. De ott van még mindig az x4-es slot, abba is bele lehet tenni a kártyát, annyira nem jelentős az FPS csökkenés (kisebb hátlappal persze).
5/13 anonim válasza:
x4 slot nem értem hogy jön ide, mikor fizikailag nem fér bele a vieeokártya a gépházba.
6/13 anonim válasza:
Azért nem fér oda, mert 2 slotos a kártya és a PCI-e x16 slotba csak 1 slotos kártyát tud betenni, mivel a táptól nem fér oda más.
De az x4-es slotba beszerelhető a kártya. Low-profile kártyáról van szó, már kb. 5-jére írja ki a kérdező ezt a kérdést. Megválaszoltuk neki csomószor.
7/13 anonim válasza:
Ha így van akkor lehet. Azt feltételeztem teljes méretű videokártya SFF házba, az nem fér bele egyik slotba se.
8/13 anonim válasza:
Inkább vennék egy házat az árából és max picit barkácsolnék, hogy áttegyem a dell cuccait bele.
9/13 A kérdező kommentje:
2es a videokártyahoz nem kell külön táp. A slotbol kapna. Csak attól féltem nem e terheli meg így jobban vagy nem e lesz nagyobb keses
2022. dec. 26. 20:29
10/13 A kérdező kommentje:
X4es slotba menne, de nagy a hátlapja. (a x16ba nem fér be a táp miatt)
2022. dec. 26. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!