Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SSD-re telepítettem a windowst...

SSD-re telepítettem a windowst.Megoldható, hogy amiket letöltök fájlok nap mint nap azokat ne az SSD-re töltse hanem alapból a HDD-re?

Figyelt kérdés

Legideálisabb az lenne nekem, ha a windowson kívül nem lenne semmi az SSD-n. Max 1-2 játék már ha ennek van értelme!?

Lehetséges átállítani, hogy alapból HDD-re töltse a fájlokat és ne használja felesleges "írásra és olvasásra" az SSD-t? Direkt csak egy kisebb

250GB SSD-t vettem, de mivel sok mindent töltök le ezért két naponta betelik. HDD 1 terra

2022. dec. 24. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Röviden a válaszom: igen! Telepíthető a Windows SSD-re. És az SSD mellé helyezhető a gépbe HDD is. És az már csak be állítás kérdése, hogy a letöltendő fájt / dokumentumokat hova töltse le a Windows vagy a böngésző.
2022. dec. 24. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jól gondolkodsz, az SSD-n legyenek csak a programok és a játékok

Lehetséges persze, a torrent kliensedben beállítod a HDD-re töltsön mindent

2022. dec. 24. 16:59
 3/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

bongeszoben is beallithato a letoltesi mappa

nezelodj a beallitasok kozt

illetve masban is amivel letoltesz ha #2 +1 torrentet

2022. dec. 24. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amivel letöltesz ott beállítod hova töltsön.
2022. dec. 24. 17:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Gyorsabb volt mint magamnak utána nézni :D
2022. dec. 24. 18:23
 6/8 anonim ***** válasza:
58%

Illetve érdemes lehet még a felhasználói mappákat is áthelyezni.

Pl asztal, letöltések, dokumentumok, stb... ha ilyet akarsz (bár igazándiból nincs szükség erre. Az SSD-k rég bizonyítottak már, hogy nyugodtan lehet rájuk írni, nem degradálódnak jobban, mint pl egy hdd (csak ott ugye inkább az olvasófej döglik be, szektorhibák jönnek stb... ssd-nél meg az írástól)).

„Ez a gép” megnyit, bal oldali sávban asztalra(vagy amelyik felhasználói mappát át akarod helyezni) jobb katt, tulajdonságok, hely fül, átírod az elérési útvonalat a kívánt helyre, alkalmaz: ilyenkor rinyál, hogy nincs még ilyen mappa, meg hoby átmásolja-e a fájlokat. Természetesen igen-igen.

Ezek a fájlok tehát alapból a c/felhasználók/felhasználóneved

Mappában levő mappák.

Amelyik mappánál nincs hely fül, az nem itt van.

(Hivatalosan C:/users/feljasználóneved)

2022. dec. 24. 18:59
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 Hát ez nem adta ki. Megadtam a D meghajtót konkrét mappa nélkül. Majd minden fájt kirakott az asztalra. Láttam h a D ben is ott vannak ezek a fájlok ezért gondoltam csak ki másolta, majd miután töröltem az összes fájlt az asztalról mindenem eltűnt és a lomtárban se szerepel így buktam az összes fájlt a D ből
2022. dec. 25. 00:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem is engedi visszaállítani a D-ről asztalra, mert azt írja, hogy " Nem sikerült létrehozni a D:\Config.Msi könyvátr normál alkönyvátrainak listáját. Hozzáférés megtagadva. Ötlet?
2022. dec. 25. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!