SSD-re telepítettem a windowst.Megoldható, hogy amiket letöltök fájlok nap mint nap azokat ne az SSD-re töltse hanem alapból a HDD-re?
Legideálisabb az lenne nekem, ha a windowson kívül nem lenne semmi az SSD-n. Max 1-2 játék már ha ennek van értelme!?
Lehetséges átállítani, hogy alapból HDD-re töltse a fájlokat és ne használja felesleges "írásra és olvasásra" az SSD-t? Direkt csak egy kisebb
250GB SSD-t vettem, de mivel sok mindent töltök le ezért két naponta betelik. HDD 1 terra
Jól gondolkodsz, az SSD-n legyenek csak a programok és a játékok
Lehetséges persze, a torrent kliensedben beállítod a HDD-re töltsön mindent
bongeszoben is beallithato a letoltesi mappa
nezelodj a beallitasok kozt
illetve masban is amivel letoltesz ha #2 +1 torrentet
Illetve érdemes lehet még a felhasználói mappákat is áthelyezni.
Pl asztal, letöltések, dokumentumok, stb... ha ilyet akarsz (bár igazándiból nincs szükség erre. Az SSD-k rég bizonyítottak már, hogy nyugodtan lehet rájuk írni, nem degradálódnak jobban, mint pl egy hdd (csak ott ugye inkább az olvasófej döglik be, szektorhibák jönnek stb... ssd-nél meg az írástól)).
„Ez a gép” megnyit, bal oldali sávban asztalra(vagy amelyik felhasználói mappát át akarod helyezni) jobb katt, tulajdonságok, hely fül, átírod az elérési útvonalat a kívánt helyre, alkalmaz: ilyenkor rinyál, hogy nincs még ilyen mappa, meg hoby átmásolja-e a fájlokat. Természetesen igen-igen.
Ezek a fájlok tehát alapból a c/felhasználók/felhasználóneved
Mappában levő mappák.
Amelyik mappánál nincs hely fül, az nem itt van.
(Hivatalosan C:/users/feljasználóneved)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!