Hogyan tudom letiltani az integrált videókártya használatát, ha nincs kép?
Figyelt kérdés
Hogyan tudom letiltani au integrált videókártya használatát, ha nincs kép és az alaplap nem tiltja le magától?
A gépen még telepítéssem történt, mert nincs kép.
Config:
• Alaplap: GigaByte ga-880gm-udh rev 1.4
• Tápegység: Kolink 500W Core 80+
• CPU: AMD Athlon II X2 250 (AM3)
• RAM: 4×2 Kingmax 2GB 1333Hz (DDR3)
2022. dec. 22. 21:59
11/37 anonim válasza:
Akkor zárlatos egyik alkatrészed és teljesen mindegy le van-e tiltva integrált vga.
12/37 A kérdező kommentje:
#11 az alaplapon van VGA és HDMI, de semmire nem megyek vele mert a processzorba nincs integrált videókártya.
2022. dec. 22. 22:34
14/37 A kérdező kommentje:
A dedikáltat is próbáltam használni, de akkor sem volt kép. Pedig mindent jól csináltam. A 6 pin is rá volt kötve.
2022. dec. 22. 22:43
15/37 anonim válasza:
Van az alaplapon integrált videokártya.
Adatlap szerint ATI Radeon HD 4250 -es.
Régen nem processzorban volt az integrált vga.
Fogd a monitort és kösd rá az alaplapra.
16/37 anonim válasza:
Ez kezd fárasztó lenni, keress egy felnőttet és hívd ide, majd megbeszéljük vele.
17/37 A kérdező kommentje:
#15 eddig is azzal próbálkoztam, de ugyanúgy nem volt kép.
2022. dec. 22. 22:44
18/37 anonim válasza:
A monitor jól be van állítva? Ha több csatlakozót is rá lehet kötni, akkor állítsd arra, amelyiken a gép van (monitor saját menüjében)
19/37 A kérdező kommentje:
#18 a monitor is jól van beállítva
2022. dec. 22. 22:49
20/37 anonim válasza:
Véletlenül nem sípol bekapcsolásnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!