GtX low profile nem fér be a gépbe, az előző tulaj nagy PC-hez használta de az én kicsi pcmbe nem fér bele, segítség?
Interneten amikor kicsomagokjak akkor le szedik a nagy vasat és kicsit tesznek rá. Nekem a tulaj nem küldött kicsit.
A foglalatba se tudtuk betenni.
Az előző tulaj nagy pcbe (gtx 1050ti low profile mini) használta.
Bármi segítség kérem.
Nekem sincs LP hátlap hozzá, én is így vettem. Nem tudom, hogy hogyan lehet így elkeverni az alkatrészeket... csak a normál hátlapom van nekem is. Tudtam volna venni hozzá, mert hardveraprón árulgatják, de minek..?? Nem ér annyit a dolog, hogy még erre is költsek. Jó az hátlap nélkül is.
Én végül a normál hátlapot farigcsáltam át. A felesleget levágtam, a végét behajtottam, és rá is lehetett csavarni az LP rögzítőhelyre.
Amúgy nem értem, hogy miért ne menne bele a helyére?? Attól, mert magasabb a hátlap, még bele kell mennie. Hátlap nélkül meg főleg.
1: te meg ne írj hülyeséget, nyilván egy brand gépről van szó, ami csak önmagával kompatibilis, nem lehet átszerelni másik házba.
2: de, minden LP kártyához jár LP hátlap. Az lenne a furcsa, ha nem járna... mi értelme lenne akkor a low profile kialakításnak? 😃 egyszerűen hülyék a vásárlók és elkeverik vagy kidobják, mondván, hogy nekik nem kell. De legalább így olcsóbban érulják használtként, mint azok, akiknek megvan az LP hátlap is.
3as
Koszonom.
Nem tudtuk beilleszteni a ventilátor miatt talán vagy nem az illesztő e nem illett mert nem fért oda én már nem tudom. (csaladtag csinálta én sajnos nem tudom)
Akkor azt mondod a nagy videokártyát is bele lehet tenni kis pcbe a te modszereddel? Hát ilyet én meg nem csináltam.
Nem tudtuk bele illeszteni mert nem fért oda ahova illeszteni kell.
Pedig ez jó kártya bele. Low profilost kerestem de nincs hozzá a kis hátlap pedig low profilosnak volt hirdetve hogy befér kis gépbe
A foglalatba nem tudtuk odatenni vagy a ventilátor miatt vagy mert nem fért oda. Ezt holnap megnezem.
Másoknak olyan könnyen véleményt.
Plusz ugye hogy nem low profilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!