Mi a véleményetek erről a laptopról?
Sokat keresgéltem, hasonlítgattam hardvereket, laptopokat és abban az árkategóriában amit szeretnék rá szánni(350-400ezer ft), laikusként ezt találtam a legjobbnak. Kíváncsi lennék azonban többek véleményére. Ha esetleg van más javaslatotok ebben az árkategóriában, azt is szívesen meghallgatom. Programozásra és gamingre lenne leginkább használva.
Attól függ hogyan szeretnéd használni.
Monitor és billentyűzet nélkül szerintem túl kicsi és inkább 17 colosat kéne nézned.
Hogyha játszani szeretnél rajta komolyabb dolgokat pl: rdr2, cyberpunk, ac origin/odyssey/walhalla, vagy egyéb hasonló kategóriás játékokat akkor kevés lesz a ram. Ha meg még mellette szeretnél futtatni dc-t, vagy netet akkor nagyon nem lesz elegendő az a 8 gb. Mindenképpen 16 gb-s modelleket nézegess hogyha ez a célod. Esetleg bővítsed hogyha van rá lehetőséged. (Alapból 1x8-as modul van benne és vehetsz hozzá egy másik 8-asat, így 16 lesz összesen. A legtöbb laptopban 2 ramhely van)
Egyébként ez egy tök jó gép, szépen megtaláltad. De én személy szerint a ramot mindenképpen keveslem.
Igen 2 slotos, bővíteni mindenképpen 16GB-ra a közeljövőben. Konkrétan 16gb-al árulva nem találtam, de megkérdezem az üzletben esetleg van a lehetőség ott helyben a bővítésre. Ha nincs, akkor meg majd utólag. Örülök, hogy ezek szerint nem fogtam mellé annyira :)
Monitorral használnám nagyrészt, úgyhogy a kijelzőméret nem annyira lényeges, inkább a teljesítmény. Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én személy szerint Lenovot néznék hasonló specifikációval (Ideapad Gaming 3)
a jobb hűtés és portelosztás miatt. pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!