Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a laptopról?

Figyelt kérdés

[link]

Sokat keresgéltem, hasonlítgattam hardvereket, laptopokat és abban az árkategóriában amit szeretnék rá szánni(350-400ezer ft), laikusként ezt találtam a legjobbnak. Kíváncsi lennék azonban többek véleményére. Ha esetleg van más javaslatotok ebben az árkategóriában, azt is szívesen meghallgatom. Programozásra és gamingre lenne leginkább használva.

2022. dec. 21. 01:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hogyan szeretnéd használni.

Monitor és billentyűzet nélkül szerintem túl kicsi és inkább 17 colosat kéne nézned.

2022. dec. 21. 02:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha játszani szeretnél rajta komolyabb dolgokat pl: rdr2, cyberpunk, ac origin/odyssey/walhalla, vagy egyéb hasonló kategóriás játékokat akkor kevés lesz a ram. Ha meg még mellette szeretnél futtatni dc-t, vagy netet akkor nagyon nem lesz elegendő az a 8 gb. Mindenképpen 16 gb-s modelleket nézegess hogyha ez a célod. Esetleg bővítsed hogyha van rá lehetőséged. (Alapból 1x8-as modul van benne és vehetsz hozzá egy másik 8-asat, így 16 lesz összesen. A legtöbb laptopban 2 ramhely van)

Egyébként ez egy tök jó gép, szépen megtaláltad. De én személy szerint a ramot mindenképpen keveslem.

2022. dec. 21. 02:48
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen 2 slotos, bővíteni mindenképpen 16GB-ra a közeljövőben. Konkrétan 16gb-al árulva nem találtam, de megkérdezem az üzletben esetleg van a lehetőség ott helyben a bővítésre. Ha nincs, akkor meg majd utólag. Örülök, hogy ezek szerint nem fogtam mellé annyira :)

Monitorral használnám nagyrészt, úgyhogy a kijelzőméret nem annyira lényeges, inkább a teljesítmény. Köszönöm az eddigi válaszokat!

2022. dec. 21. 03:23
 4/8 CspCsj ***** válasza:
76%
2022. dec. 21. 07:30
 5/8 xKakashix ***** válasza:
100%

Én személy szerint Lenovot néznék hasonló specifikációval (Ideapad Gaming 3)

a jobb hűtés és portelosztás miatt. pl: [link]

2022. dec. 21. 08:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mai arak melett korrekt, de +8 giga ramot kerj bele meg.
2022. dec. 21. 12:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
+1 a lenovora amit linkelt a kollega ! Alapbol 2x8gb ram van benne es a hutese valoban jo!
2022. dec. 21. 12:27
 8/8 anonim ***** válasza:
+ még egy a 4-es válaszolónak!
2022. dec. 21. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!