Nem nekem valóak az UW monitorok. De amúgy elférne simán.
Nekem most sima 16:9 32" monitor van, 1440p. 2160p jobb lenne.
Na ez a te monitorod 2160p, és mellé ultra wide. Nem tudom mire használnád, de ez durván sok pixel. Játékokhoz KIELÉGÍTHETETLEN!! RTX 4090 alá nem lehet menni vele.
De nyilván ha valami munka, pl videó/zeneszerkesztés, akkor brutál jó lehet a nagy felbontás és a széles kivitel. Csak ne ilyen hülye oldalról vegyed, hanem normális EU forrásból.
Szerintem ez értelmetlenül nagy, meg ha már mégis ilyet vennék akkor sem Dellt hanem LG-t vagy Samsungot
Neked mire kellene? játékra szintén értelmetlen de munkára is erőmű kell ilyenhez
ma 15:01
Te is látom mész a tömegfoss felé.Már mindenkinek samsungja van meg lg-je..
Választ nem kaptunk, hogy mire kellene ekkora batár monitor neked és mivel hajtanád ki de legalább megtudtuk, hogy nem értesz a témához
Az emberek azért fordulnak a "tömegfoss" felé mert az LG és a Samsung élen jár képtechnológiában, ami egy monitornál nem hátrány :)
Jelenleg 32" 16:9 monitorom van. A linkelt közel 40", viszont 21:9, ami konkrétan annyit jelent hogy magasságra egyezik, csak szélesebb: [link]
Ez alapján nekem nem lenne nagy, nem is lenne gond hogy széltében több minden kifér a képernyőre.
Az LG és a Samsung nem tömegfos, hanem ők a PANELGYÁRTÓK!!
A többiek is mind Samsung és LG panelokat építenek be. Tehát ebben a DELL-ben is egy samsung vagy LG gyártotta panel van. Tehát ennyiből te is csak TÖMEGFOS vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!