Az RX 6600 teljesítményét feltudom húzni RX 6600 XT szintre ilyen módon?
Figyelt kérdés
RTX 2060 Supert akartam venni alapból viszont, hogyha erre a 6600-ra is vonatkozik ez mint az 5700-ra. Akkor inkább ezt venném helyette. Mert a 6600 XT lényegesen jobban teljesít mint a 2060 Super. És akkor már vissza jön az is, hogy RT alatt gyengébb. Hogyan lehet ezt a bios moddolást teljesen megcsinálni?
És a tápom elég lesz neki a processzor mellett ami nekem van?
Intel Core I5 8600K 4.4GHz ritkán éri el vagy megy 100W fölé a fogyasztása. Legalábbis átlagban. Gondolom akkor nem is nagyon vannak olyan pillanatok amikor ez megugrik. A tápom az egy Chieftec Value 500W
Ezt a kártyát akarom megvenni.
E helyett:
2022. dec. 19. 21:56
11/13 anonim válasza:
19. Nem flashelhető hiába egyezik meg a chip ha le vannak vagva shaderek ..
12/13 A kérdező kommentje:
Kár bezzeg az RX 5700 esetében ez nem így van.
2022. dec. 20. 14:56
13/13 anonim válasza:
12. Ahogy megfigyeltem olyan 4-5 evente adnak ki olyan kartyat amit lehet bios flashelni erosebbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!