Tudnál segíteni a gépem modernizálásában?
Szóval akkor a következő lenne a dolog! Szeretném a gépemet egy kicsit modernizálni és a felsorolt alkatrészek vannak jelen pillanatba a gépembe.
Alaplap: MSI K8T Neo-V (MS-7032) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN)
Processzor: AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+
Vieokártya: RADEON 9200 PRO Family (Microsoft Corporation) (128 MB)
Memória: 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-4-4-8 @ 200 MHz)
és még két winchester, de azokat nem szeretném lecserélni!
Szóval az lenne a kérdésem, hogy milyen alaplapot meg procit kéne vennem hogy elég jól müködjenek eggyütt, és hát fontos kitétel lenne hogy az alaplapon legyen 2 db ata csatlakozó is mert a jelen pillanatban mindenem azon keresztül fut! Videokártyát már néztem csak ugye ezekbe a foglalatokba nem igazán lenne jó :) ! Meg az is eléggé hátráltat a dologba hogy csak ddr -t támogat az alaplapom!
Szóval arra gondoltam hogy kb olyan 50-60 ezret dobnék az alaplapra meg a procira, + ezen felül még a videokártya, de ha valakinek van valami jó ötlete hogy minél olcsobban kihozza az is nagyon érdekelne :):) !
Jah és játékra kellene főleg!
Előre is köszönöm a segítséget, és ha valamire még szükségetek lenne a pontos és megbízható infhoz csak kérdezzetek és megpróbálok válaszolni rá :)
köszi
Én is azt ajánlom hogy már ezt a gépet ne fejlesztgesd. Az 50-60 ezredhez még spórolj egy kicsit és összedobol egy sokkal jobb gépet.
A Gigabyte alaplapok nagyon jók, de ahhoz Intel procik passzolnak leginkább, de ha AMD procit szeretnél akkor én az Asus (M2N, M3N-A széria) alaplapokat ajánlom hozzá. Videókarit nem irtad milyet akarsz, de a Radeon HD 4670-et nagyon ajánlom. Már 20-22 ezerért hozzájutsz és cserébe nagyon sokat tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!