Intel Q87 Express alaplapom van, egy GTX 950 jó lesz hozzá, bele lehet tenni így? Most Intel HD Graphics 4600 integrált kártyám van.
Akkor már inkább egy 1050 ti, vagy feljebb, 1060 6gb, rx 580 8gb. 30-40 ezer körül
Alaplapokban szinte mind van videokártya foglalat. A kérdésesebb rész a táocsatlakozók és a ház mérete.
A kérdéses b rész a táocsatlakozo stb... Akkor mégsem biztos hogy jó lesz bele a gtx 750 TI, 950 vagy 1050TI?
A ház eléggé kicsi szerintem mint egy konzol az ősrégi gépen nagy volt. Ez fekvő.
Szerinted? Akkor ne vegyem meg?
Es a processzor az maradhat a gépben? Ami egyben van az integrált videokartyaval
(Új vagyok)
Gondolom, régi használt üzleti gép. Ha keskeny, akkor csak LP (alacsony profilú, low profile) kártya fog belemenni, ha van hozzá ilyen hátlap is.
mint masik kerdesnel is irtam #7 +1
ha ilyent vettel igy jartal, igazabol jobban jarsz ha nem foglalkozol vele es hasznalod arra amit igp bir
de van par low profile videokartya
ezekre (legtobbre) ugysem kell tapcsatlakozo sem
1650 bol is van pl. ilyen alacsonykialakitasu
viszont szerintem gepvasarlas elott is jo lett voln kerdezned
ha fejlesztheto gepet akarsz akkor nem egy lapos/keskeny brandgepet valasztasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!