Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tölthető egy laptop...

Hogyan tölthető egy laptop powerbankról, amihez nincs usb-s töltőkábel csak sima hálózati töltő?

Figyelt kérdés

2022. dec. 17. 21:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja, és azt vigyem magammal az egyetemre, mi?
2022. dec. 21. 16:09
 12/18 anonim ***** válasza:
54%

11/

Milyen egyetem az ahol nincs sehol konnektor a falon..?

Ha Ukrajna és áramszünet van akkor mindenki örülni fog az aggregátornak. 😎

2022. dec. 21. 16:17
 13/18 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de ezzel eltértéél az eredeti kérdéstől. Van konnektor csak nem mindig lehetségees odaülni, plusz másnak is kell, illetve a töltő sem végtelen hosszúságú. És nem, hosszabbító sem mindig van! Ja, és a padokban sincs konnektor, mielőtt kérdeznéd, szóval gondolhatod hogy nem véletlenül írtam ki a kérdést.
2022. dec. 21. 16:28
 14/18 anonim ***** válasza:
77%
Én sosem jártam egyetemre, de ez utóbbi felvetésed kapcsán felmerült bennem, hogy miért nincs minden padon konnektor egy olyan helyen, ahova sokan laptoppal mennek, de talán másra sincs ott pénz. Esetleg egy tartalék (persze drága) akkumulátor segítene valamit.
2022. dec. 21. 16:57
 15/18 A kérdező kommentje:
Van a padoknál is konnektor egyébként, de csak a nagy előadóban, oda meg mi nem járunk. Ezt csak az egyetem védelmére mondom. A másik kérdésedre a válasz: a laptop sajnos beépített aksival rendelkezik.
2022. dec. 21. 17:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az egyetlen lehetőség egy másik laptop, amit USB-n is lehet tölteni. Esetleg egy Surface Go.
2022. dec. 21. 17:09
 17/18 NTBS ***** válasza:
Cserélj, akut benne. Az bírni fogja.
2022. dec. 21. 17:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Hat olyan amit Te akkubanknak ismersz, ami mobiltelefon meretu biztos nincs errr a celra. A feszultseg csak a kisebb problema. Barmibol barmi konvertalhato lenne. De egy par Wh energiat tarolo tenyernyi akkubankkal ugyan mire mennel amikor a notebook-ok akkuja kb 10 szer ekkora energiat tarol. Egy ilyen akkubankkal nagysagrendileg +10% idot nyernel.

Aztan vannak a nagyobbak ami egy kisebb etelhordo doboz merettol indulnak felfele a kontener meretig :). Na ezok kapacitasa mar vetekszik egy notebook akku kapacitasaval. Ahogy masok is irtak van altalaban 12V DC es 230V AC kimenetuk. Mindkettobol a notebbok tapfesze konnyen eloallithato. De most egy jo esetben is 2-3 kg-os "etelhordot" is cipelnel magaddal?

Pl:

[link]

Mondjuk ezen se 12 se 230V, de keresgess hatha van. Egyebkent van olyan ultrabook ami mar USBC-n taplalhato... oda pl alapbol jo lehet.

2023. márc. 1. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!