Milyen videó kártyára tudok 9 monitort kötni?
Erre tudsz, csak 1080p-ben meg találd ki honnét szerzel.
Lehet könnyebben meg tudnád oldani 2 kártyával.
#1 ez jónak tűnik.
#2 a 4 nem elegendő.
#3 darabolt képre van szükségem nem kiterjesztett vagy klónozott.
A Matroxnak voltak régen ilyen szörny kártyái, most épp nem tlaálok náluk sem. De 9 eszközt fel tudsz kötni 3 videókártyára:
és még mindig olcsóbb 180 000-ret kifizetni 3 kártáyért, mint venni egy profi eszközt milliókért :D
Csak elméleti sík volt, de a c900 még rendelhető és találtam helyettesítő modellt is és találtam monitor switchet is amivel többet is fel lehet kötni, nem is drága, az én videókártyám 5 monitort bír el és 4-et tervezek rákötni. De kellett a #1 válasza hogy megtaláljam. Köszönöm a válaszokat.
Tervben van hogy egy szobát falakkal bélelek és videók segítségével egy szimulációs környezetet hozzak létre, mondjuk ablakoknak álcázott monitor csodás élő tájképpel. De elötte meggazdagszom :D
van projektorom és nem jó. És 1000w táp van alapból a gépemben.
Olyan 5000w simán elmehetünk áramban ha ezen múlik, havi 28000ft az áram amikor dolgozom, és 4500 amikor nem. Nem érdekel az áram ha működik amit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!