MSI PRO MP242V játékra jó lenne?
Figyelt kérdés
MSI PRO MP242V monitor játékra mennyire ideális? Nem akarok sokat költeni olyan max 60k, eddig az összegig ezt találtam legszimpatikusabbnak. Vélemények róla pro-kontra?2022. dec. 12. 22:54
1/2 A kérdező kommentje:
Nem akartam emiatt másik kérdést írni de a IIYAMA márka milyennek számít? Nekem teljesen ismeretlen, viszont IIYAMA G2440HSU-B1 még beleférne a keretbe és válaszidőben 5 helyett 1ms, játékra elvileg az ideálisabb ha minél ksiebb.
2022. dec. 12. 23:01
2/2 anonim válasza:
Freesync legyen mindenképp!
IPS panel az okés, ajánlom. 24" méret és FHD felbontás is kb az árkategóriád.
1ms válaszidő is legyen.
Ilyesmi keresés
Kábelre is figyelj. Amd videokártya esetén mindegy. Nvidiával viszont csak dp-vel megy a freesync
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!