Új pendrive nem jó oda ahová a régi, ugyanazzal a kapacitással?
Ez mitől van? Ugyanaz a kapacitás, ugyanúgy 2.0, mindkettő fat32.
Más márka. Régi kocsiba kellene. Régi már viseletes.
Nem tudni nálad mit jelent ez: "Új pendrive nem jó oda ahová a régi, ugyanazzal a kapacitással?"
- A kapacitás lényegtelen, az USB csatlakozása a lényeg. [link]
- Te tudod, hogy milyen csatlakozásút vettél, és milyen csatlakozása van amibe dugni akarod.
- Senki nem tudja kiszívni a kisujjából, hogy milyet vettél ha meg se tudod nevezni és képet se küldtél róla.
- Kérjél meg valakit aki ért hozzá.
Van javítási lehetőség - ha nem tudod, hogy mi ez akkor olvass utána.
DISKPART
LIST DISK - hogy kiderítsd az USB eszközöd kötetszámát.
SELECT DISK x - az "X" a meghajzó jele.
SELECT PARTITION 1
DELETE PARTITION
CLEAN
CREATE PARTITION PRIMARY
LIST PARTITION
EXIT
- Ha jó a csatlakozás és mégse működik törlés vagy formázás után se, akkor hajítsd el.
12. Latom sikerult sok butasagot osszeszedned.
A kapacitas lenyegtelen? Az a legelso legfontosabb parameter. Direkt leirja az atalakito gyartoja hogy 4giga felettieket nem kezeli. Ugyhogy az alap hogy a kapacitas jo legyen.
Persze hogy en tudom milyen csatlakozasut vettem, es magyar nyelven le is irtam ide, mivel igy mukodik a gyakorikerdesek hogy leirom a tenyeket, es abbol probalnak az emberek konstruktiv javaslatot adni. Nem kell ujjakat szopiznod.
Ha neked kepeken kell szemleltetnem hogy milyen az usb 2.0 csatlakozas akkor valoszinuleg nem te vagy az emberem.
Volt olyannál aki kepbe van, o se ment sokra.
Volt formazas is probalva, klonozas is. Alapbol is mukodnie kelett volna mint a masiknak.
Kedves kérdező:
Az USB 2.0 az NEM csatlakozás, hanem generáció, ami a sebességre utal!
USB 2.0A, USB 2.0B, USB-C 2.0, MicroUSB 2.0, MiniUSB, stb - Na EZEK a csatlakozók!
És még mindig nem írtad le, hogy pontosan mit takar az, hogy "nem jó oda, ahová a régi"
Bele se tudod dugni? Vagy belemegy de nem ismeri fel?
Leírta, hogy a fájlokat nem látja.
Akkor ezek szerint 4 gigás?
Már 3 napja evvel a szar pendrive-al kínlódol. Biztos valami olcsó gagyit vettél mert nem írtál márkát.
- Nem bírod felfogni, hogy a 4GB kapacitás az nem lényeges a jó működéséhez.
- Lehet beletenni 128GB-ost is, csak legfeljebb 4GB-ot lát belőle amit tud kezelni.
- Már le lett írva, hogy lehet javítani ha hibás lenne.
- Ha jó csatlakozású pendrive-ot vettél és javítás után se működik akkor "KUKA".
Azt is írta, hogy a PC-ben hibátlanul működik, így nem valószínű, hogy hibás lenne.
Próbálkozni kellene, nekem van vagy 3 ilyen régi pendrive-om, amit már nem használok, de nincs mindenkinek. Próbálj valakitől kérni, hatha az egyik jó lesz.
17-18, inkább nem is reagálok ennyi butaságra.
19.- igen, ez történt jobb híján, kaptam egy régebbi gyártású 4gb 2.0-ásat (noname) ami jó lett, és odaadtam cserébe ezt a mediamarktos maxell szenzációt, amit természetesen nem voltak hajlandóak visszavenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!