Honnan lehet letölteni a Roadstar TEC 152 típusú kormányhoz a driver-t?
Szia!
Végignéztem sok oldalt, de sehol sem lehet megtalálni ezt a kormányt.
hol vetted, és mennyiért? Ha lehet utánanéznék....
Nagyon sok noname eszközt, ha nincs hozzá driver, akkor a windowsnak alapban fel kellene ismernie, mert olyan rendszerhez készítették, ami már bent van a rendszerben.
A mostani új eszközök a windows 7 kompatibilis 2 matricát" viselik, vagyis annak fel kell ismernie.
Vista, Xp gázosabb ilyen téren.
Az a baj, hogy annyira ismeretlen márka, hogy még a gyártó weboldalát sem találtam meg.
Ha tudsz, küldj több adatot róla, például a dobozára miket írtak?
Várom a válaszod......
Szia.
Sajnos nemtudom,hogy hol vették,mer egyik ismerősöm adta nekem.
XP van a gépen,de amikor rádugom a gépre akkor semmit nem ír ki a gép csak a kormányon világít egy gomb.
a pedál aljára csak annyi van ráírva, hogy Modell:Roadstar TEC-152
Szia!
akkor csak egyet tehetsz. Kerestesd meg az ismerősöddel a driver cd-t, csak kutakodjon egy kicsit ő is az emlékezetében, mivel a kormány is tőle jött :-(
háát ő már kereste egy ideje de nem találta azér adta nekem de így akkor én tudok vele mit csinálni :S
akkor ezekszerint kuka?
Szia!
Egyvalamit még tehetsz:
Próbáld meg felismertetni egy windows 7-es géppel, ha metalálja, keress rá a felismert drivernek a windows xp-s verziójára.
Ha megtaláltad, az xp-re próbáld ezzel felismertetni.
Nem sok esély van rá, de ez is egy lehetőség. Volt olyan noname dvd író a kezemben, amit nem ismert fel az xp, és így sikerült megtalálnom a driverét ( asus driver kellett neki ).
Remélem, sikerülni fog....
Nekem XP-n és WIndows7-en is ugyanúgy volt, hogy:
Mondjuk nekem Genius Speed Wheel 3-am van!Nekem sincs Driver CD-m hozzá! De én nekem csak kalibrálnom kellett a Vezérlőpult-Eszközök-ben!Neked nincs olyan?Nézd meg ott! De ha ez sem, akkor Windows7-et a gépedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!